Úgy tűnik, mégsem a Tisza Párt színeiben indul a Színes Erzsébetváros jelöltje

  • narancs.hu
  • 2024. május 3.

Belpol

Csupa kérdőjel az ügy.

Csütörtökön három fővárosi kerületi polgármesterjelölt jelent meg a választási iroda honlapján. Egyikük, Lajos Béla már pénteken arra utalt, hogy mégis függetlenként fog elindulni.

Lajos Béla nem ismeretlen az erzsébetvárosiak előtt, a Színes Erzsébetváros civil szervezet tagja már a szükséges ajánlásokat is összegyűjtötte. A 444.hu arról írt, hogy a függetlenként gyűjtött szavazatokat aztán ledarálta, újrakezdte a gyűjtést tiszásként.

A szélsőjobboldali Magyar Jelen és a Megafon erősen homofób, antiszemita és xenofób kampányt indított Lajos Béla ellen.

A Színes Erzsébetváros Facebook-oldalán ezután megjelent egy bejegyzés, amiben a polgármesterjelölt ismét azt hangsúlyozta, hogy a civil szervezet kötelékében, önállóan indul.

Nem világos, hogy végül miként teremti elő a szükséges 300 aláírást, ha ledarálta a korábban összegyűjtött íveket. Hétfőn 16 óráig le kellene adni őket.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk