Újra kinyit a miskolctapolcai Barlangfürdő

Belpol

A létesítmény január 26-tól ismét nyitva áll a vendégek előtt.

A miskolci polgármesteri hivatalnak az állami hírügynökséghez eljuttatott közleménye szerint a Miskolc Holding Zrt. igazgatósága csütörtökön hagyta jóvá a Barlangfürdő működtetésével kapcsolatos előterjesztést, ami kimondja, hogy az éves karbantartást követően ismét kinyit a létesítmény. Veres Pál, Miskolc polgármestere és az igazgatóság abban állapodott meg, hogy évente többszőr is áttekintik majd a Barlangfürdő gazdasági helyzetét, és olyan energiai fejlesztésekről is tárgyalnak majd, amelyek biztosítják a turisztikai attrakció hosszútávú és gazdaságos működését.

Továbbá azt is közölték, hogy tavasz végre befejeződhet a miskolctapolcai őspark városi nagyprojekt, ami a Barlangfürdő környezetét is szebbé teszi a jövőben.

Mint arról lapunk korábban beszámolt, a Barlangfürdő tavaly október elején közölte, hogy a rezsiemelkedés miatt jatározatlan ideig bezár.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk