Varga Judit és Windisch László Zala megyében koncertezett

  • narancs.hu
  • 2024. július 1.

Belpol

A volt miniszter és az ÁSZ-elnöke Vivaldi és Bach műveit hallgatta meg. 

Komolyzenei koncertet tartottak a Zalai megyei Szentgyörgyölgyön szombaton, ahol több ismert ember is megjelent – számolt be a zaol.hu. A koncerten részt vett Varga Judit volt igazságügyi miniszter és Windisch László, az Állami Számvevőszék elnöke is. Vivaldi és Bach műveit hallgatták meg a helyi templomban. Az eseményről Vigh László országgyűlési képviselő posztolt. 

A 444.hu egyik olvasója fotózta le korábban Vargát és Windisch-t, amikor az Operával szembeni luxusszálló bárjában kéz a kézben ültek márciusban. Magyar Péter, Varga volt férje szerint az egykori miniszter azért mondott le a posztjáról, mert összeférhetetlenné vált az ÁSZ-elnökével folytatott párkapcsolata miatt.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Post mortem

Az egész világot megrázó szörnyűségeknél gyakran előkerül a tettes ízlése – nem akarjuk elhinni, hogy egy átlagos ember is követhet el borzalmas dolgokat, keressük a furcsaságokat, az előjeleket, amelyeknek gyanúsnak kellett volna lenniük.

A szellemek ereje

  • - turcsányi -

Johnny Lobónak nehéz élete volt. Már a háború korai szakaszában megjárta Vietnamot, s hazatérve polgárjogi harcosnak állt; az indiánok jogaiért küzdött. 

A messzi káosz

„Mi ez az utazás nevű dolog? Miért nem hagyjuk abba idővel? Hát sosem nő be a fejünk lágya?” – tette fel ezt a három költői kérdést a szerző 2014-ben, utazós blogjának utolsó bejegyzésében.

Egy macska, egy lótusz

Egyiptommal és a fáraókkal krimitől a sorsjegyen át egészen a bútordarabokig bármit el lehetett adni már 100–150 évvel ezelőtt is. Az egyiptománia kutatása viszonylag fiatal terület, általában egyiptológusok vagy régészek, történészek foglalkoznak a témával, mellékprojektként. A fogalomba bármely egyiptomi motívum felhasználása beletartozik úgy is, hogy a kontextus teljesen független az egyiptomi kultúrától.