Varga Juditék csokkal újították fel a balatonhenyei házukat

  • narancs.hu
  • 2021.01.27 16:59

Belpol

Ami nem nyaraló, hanem családi ház. Legalábbis a vagyonnyilatkozata szerint. 

Vargja Judit vagyonnyilatkozata szerint egy balatonhenyei, több mint 2100 négyzetméteres telken álló, 195 négyzetméter alapterületű házban felerészt tulajdonos, aminek felújításához tízmillió forintos csok-támogatást vettek igénybe – írja a Telex. Az ingatlanról a Szép Házak magazin 2019-ben mutatott be képeket. Csokot nyaralóra nem lehet igénybe venni, azonban az igazságügyi miniszter vagyonnyilatkozata szerint a balatonhenyei ház nem nyaraló, hanem családi ház. 

Ahogyan arról a Narancs.hu is beszámolt, Vargáék 200 millió forinttél vett budai lakásokat és egy garázst, viszont a vételár 8 millió forint értékű foglalóját fizették csak ki önerőből, a maradék 192 millió forintot bankhitelből fedezték. 

 

 

 

Neked ajánljuk

Öt és feles  

  • Sajó László

Ameddig lehetett (amikor már nem lehetett volna, akkor is), mehettek szurkolók a meccsekre, Magyarországon, hol is másutt.

Az otthonosság érzése

  • Bojtár B. Endre
A következőkben érdekes kordokumentumot teszünk közzé, mely a baráti Lengyelország politikai mindennapjainak színes, fordulatos világába enged betekintést.

„Nincs menekülési útvonal”

  • Sirbik Attila

Az absztrakt festészet kereteit folyamatosan új anyagok, technikák és formák alkalmazásával igyekszik tágítani. A legújabb kiállításán két sorozatát mutatja be, amelyek bár két külön világot jelenítenek meg, a forrásuk mégis közös.

V. Sziszifusz

Ha éppen nem a Bánk bánról vagy a Borisz Godunovról van szó, hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy az operák már rég készen vannak, s hogy ilyesformán egy adott mű színre állításakor már csupán a hogyan lehet a kérdés, és nem a mit.

Három piros ajtó

  • Sándor Panka

A Brenner József néven született Csáth Géza rendkívül szerteágazó tehetsége már egészen fiatal korában megmutatkozott, az írás mellett festett, hegedült és zenét is szerzett.

Az Úr hangja

Az Úr hangja az Sinkovits Imre vagy Bessenyei Ferenc, gondoljuk, s emlékeink nyomán már hallani is véljük a dörgedelmes orgánumot, amely persze még véletlenül sem emelkedik kontratenori magasságokba.

Mint nyaktiló

  • Toroczkay András

Ha gondolunk egyet, és beírjuk a keresőbe az idő szót, alig pár perc múlva már okos emberekhez, ún. tudósokhoz jutunk, akik azt állítják, hogy idő mint olyan, egyszerűen nem létezik. Soha nem is volt. Se múlt idő, se jelen (s hogy jövő nincs, azt meg legkésőbb a Sex Pistols óta tudjuk), az idő csak félreértés, érzéki csalódás.