Volner János bejelentette: Volner Párt néven alapított új pártot

  • narancs.hu-MTI
  • 2020. szeptember 19.

Belpol

Céljuk elvtelen politikai alkukat nem kötve az ország fenntartható fejlődését szolgáló programot alkossanak, és elősegítsék, hogy "Magyarország ismét demokrácia legyen".

Nem csupán parlamenti jelenlétre, hanem döntő befolyásra törekszik a magyar közéletben a szombaton megalakuló Volner Párt – jelentette be Volner János független országgyűlési képviselő szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

Közölte: a pártot fiatal értelmiségiekkel és idősebb tapasztalt értelmiségi holdudvarral alakítják meg.
Céljuk az, hogy a megszerzett parlamenti mandátumaikkal ellenzékben maradva, elvtelen politikai alkukat nem kötve az ország fenntartható fejlődését szolgáló programot alkossanak, és elősegítsék, hogy "Magyarország ismét demokrácia legyen" – mondta.
Volner János szerint a 2022-es országgyűlési választásokon sem a Fidesz, sem a baloldali összefogás nem tud országgyűlési többséget szerezni, és kisebbségi kormány alakul majd.
A Volner Párttal egy nemzeti ügyekben elkötelezett szakértői kormányért dolgoznak, amely képes Magyarország felemelésére, és biztonságot, jólétet teremtve az egész magyar társadalmat képes felemelni – tette hozzá.

Programjukat vázolva kiemelte: a nemzet megújulásának alapegységeiként tekintenek a gyermeket vállaló családok sokaságára, támogatják a hagyományos családmodellt és megőrzendő értéknek tekintik a történelmi egyházak tevékenységét.
Közölte, Európa erejét a nemzetállamokban élő népek sokszínűségében látják, és elutasítják az Európai Egyesült Államok gondolatát, valamint a migrációval létrejövő multikulturális társadalom tervét, hasonlóan a szélsőségesség minden formájához. Európa népeire a náci és kommunista rezsimek után jelenleg a szélsőséges liberalizmus jelenti a legnagyobb veszélyt – fogalmazott.    
Kérdésre válaszolva megjegyezte: a pártot professzionális munkatársak segítik majd, a versenyszférában, üzleti életben szerzett tapasztalatukkal.

Volner János bejelentette, hogy ráküldené a tüntetőkre a Betyársereget

Igazi "ellenzéki". A Mi Hazánk Mozgalom Jobbikból kiváló országgyűlési képviselője, Volner János Facebook-posztot tett közzé, melyben jelezte, hogy ha kell, a tüntetőkre küldi a Betyársereget. „Ellene vagyok a túlóraszabályozásra vonatkozó változásoknak és ellene is szavaztam. De! Annak, ami most történik, ehhez az égvilágon semmi köze nincs.

Figyelmébe ajánljuk