A fiatal magyar birkózók mostantól Orbán Viktor gondolataival motiválhatják magukat

  • narancs.hu
  • 2023. december 30.

Fekete Lyuk

Meglett a helye a Jedlik Ányos Gimnázium falain feltűnt miniszterelnöki gondolatoknak.

Megtalálták a helyüket azok a különösen ízléses Orbán Viktor-idézetek, amik korábban a Jedlik Ányos Gimnázium falait díszítették egészen addig, ameddig az országos felháborodás után eltávolították őket: a Németh Szilárd által vezetett birózószövetség alá tartozó Magyar Birkózó Akadémia épületében.

Németh Szilárd a hetedik kerületi Fidelitas látogatásakor leplezte le az örökbe fogadott idézeteket, szerencsére csoportkép is készült a nagy pillanatról, amikor kiderült, hogy az ifjú birkózókat mostantól Orbán Viktor legendás gondolatai motiválják.

A gimnázium falára tett miniszterelnöki idézetek mellett egyébként Németh Szilárd nevét is felvésték egy kőtáblára. Az iskola igazgatója akkor elmondta, nem tudja, hogy kerültek ezek a falakra a felújítás során, de miután az oktatási jogok ombudsmana vizsgálatot indított, lekerültek.

A Fidesz csepeli ökle és alelnöke egyébként nem maga találta ki valószínűleg a legszebb bazári hagyományokat idéző dizájnt: Orbán az általa mondott hét törvényt a saját irodájában is ugyanebben a dizájnban olvashatja el akár naponta, ott egy tükörrel is feldobták a dolgot.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Post mortem

Az egész világot megrázó szörnyűségeknél gyakran előkerül a tettes ízlése – nem akarjuk elhinni, hogy egy átlagos ember is követhet el borzalmas dolgokat, keressük a furcsaságokat, az előjeleket, amelyeknek gyanúsnak kellett volna lenniük.

A szellemek ereje

  • - turcsányi -

Johnny Lobónak nehéz élete volt. Már a háború korai szakaszában megjárta Vietnamot, s hazatérve polgárjogi harcosnak állt; az indiánok jogaiért küzdött.