Bagdy Emőke nem ismer hitelesebben nyilatkozó politikust Németh Szilárdnál

  • narancs.hu
  • 2022. február 14.

Fekete Lyuk

A klinikai szakpszichológus az államtitkárt ajánlja. 

„Az ember a szava! Németh Szilárd szavai szilárdak, mint neve is, nomen est omen. Nála hitelesebben megnyilatkozó politikust nem ismerek. Egyenes, következetes, mély meggyőződéssel képviseli közös ügyeinket, ezt a képviseletet a Parlamentben is rábízhatjuk” – fogalmazott Bagdy Emőke a Honvédelmi Minisztérium államtitkáráról, Németh Szilárdról. A Fidesz politikusa a csepeli körzetben indul az ellen már kétszer is nyert ellenzéki Szabó Szabolcs ellen.

Bagdy Emőke nyilatkozatát Németh osztotta meg a Facebook-oldalán, amivel berúgta választási kampányát. 

Németh Szilárd csepeli ügyeivel többször is foglalkoztunk. Mint ismert, a kerület legnagyobb ingatlantulajdonosa lett. Hogy egészen pontosan mire gondolt Bagdy a „nála hitelesebben megnyilatkozó politikust nem ismerek” kijelentéseével, nem tudni, de meglehet, hogy az alábbi intelemre próbált utalni a klinikai szakpszichológus. 

Bagdy Emőkre korábban azt állította a Meseország mindenkié című könyvről, hogy veszélyt jelentenek a kisgyerekekre a gendermesék. Egy alkalommal pedig a genderelméletről fogalmazott úgy, hogy „egy bizarr, teljességgel képtelen és a fejlődési törvényeknek ellentmondó áramlat”.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

 

 

 

 

 

 

Figyelmébe ajánljuk