Kétlaki életre készül Mészáros Lőrinc

  • narancs.hu
  • 2021. május 27.

Fekete Lyuk

Hiába a budai villa, nem szakad el Felcsúttól. Nem is tudna.

Alighanem egy sokakat nyomasztó kérdést fogalmazott meg Szöllősi György, Orbán Viktor kedvenc sportújságírója,  a Nemzeti Sport főszerkesztője, amikor lapja exkluzív nagyinterjújában az iránt érdeklődött az exkluzív nagyinterjúkra csak ritkán vállalkozó, hamarosan házasodó és az új életre új - budapesti - villával készülő Mészáros Lőrincnél, hogy vajon tervez-e elköltözni Felcsútról.

Szerencsére Mészáros Lőrinc, a született lokálpatrióta és sokszoros üzleti géniusz, egyben a Puskás Akadémia elnöke mindenkit megnyugtatott a válaszával:

Nem fogalmaznék úgy, hogy elköltözöm, egyszerűen csak családi, praktikus okok miatt kétlaki életet alakítunk ki. Felcsúton nőttem fel, nem tudnék innen elszakadni, nagyon ragaszkodom ehhez a régióhoz érzelmileg, munkahelyi és családi okokból is. Azonban a mindennapok és a munkánk szükségessé tette egy budapesti bázis kialakítását is. Vagyis Felcsúton is sokat leszek továbbra is, nemcsak amikor meccs van. De akkor, ha csak tehetem, mindenképpen.

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

Figyelmébe ajánljuk