Film

Flörti dancing

  • 2014. június 8.

Film

A produktum a szokott kisemberes komédia és egy kertévés celebshow egyvelege. Az előbbi műfajban a lúzerről kiderül, hogy csak akarnia kell, és övé a siker, a dicsőség meg a nő, az utóbbiban meg másodosztályú hírességek produkálják magukat valami olyasmiben, amiből aligha tudnának megélni.

Énekelnek, korcsolyáznak, táncolnak, a közönség meg jól szórakozik: lám, a sztár is olyan béna a parketten, mint én vagyok mindenhol. Mellettük mindig egy profi, aki leginkább helyettük énekel-táncol, azt az illúziót igyekezvén kelteni, hogy közös a produkció.

A ritka hülye magyar címmel megvert produktum hőse egykori salsabajnok, aki egy jaj, de borzasztó trauma (kamaszverekedés), húsz év és vagy ötven felszedett kiló után újra parkettre lép. A rengő hájú balfácán szíve táncrajongó hölgyének (tulajdon munkahelyi főnökének, akire amúgy már szemet vetett a vállalat bikája is) akarja így elnyerni szerelmét. Nem árulom el, hogy sikerül-e.

Azt viszont elárulom, hogy a meglehetősen szerény szellemi befektetéssel létrehozott forgatókönyv fordulatait élénkíteni, illetve a romantikus történetet a végkifejlet felé terelni hivatott táncos felhorgadások nem sokkal múlják felül egy magyar műsorvezető (szappanszínész, valóságshow-szereplő) bénázását valami zavartan vigyorgó tévés zsűri előtt. Gyors vágások, közeliben mutatott felsőtestek, kitömött dublőrök és némi filmtrükk próbálja azt a benyomást kelteni, hogy itten most szórakoztatva van a nagyérdemű.

Forgalmazza az ADS Service

Figyelmébe ajánljuk