A piacon gyönyörű, tarka, cirmos babok pompáznak, egyik szebb, mint a másik, megfőzve pedig mint a gesztenye, olvadnak a szájban. Hátha akad kezdő szakácsnő vagy szakács, aki életében először fog nekiállni, tegye meg bátran az alábbi alaprecept segítségével. Készíthetjük bármilyen kis darab füstölt hússal vagy nyelvvel, de a bableves egész nyugodtan lehet húsmentes is. A csipetkekészítés nagyszerű relaxációs tevékenység, amibe a gyerekeket is be lehet vonni, készülhet rögtön nagyobb mennyiség, befőttesüvegben nagyszerűen eláll, ráadásul a bableves mellett más levesekbe is tehetjük.
A cikk további része csak előfizetőink számára elérhető.
Soha nem volt nagyobb szükség önre! A sajtó az olvasókért szabad, és fennmaradásunk előfizetőink nélkül nem lehetséges. Legyen előfizetőnk, tegyen egy próbát velünk és támogassa demokratikus és liberális Magyarország ügyét!