Orbán Ráhel drukkol, hogy talpon maradjunk

  • narancs.hu
  • 2022. november 5.

Gazdaság

Hiszen érzi, látja, tapasztalja ő is.

Az ODU gyerekbolt tulajdonosát és megálmodóját, a BDPST cégcsoport kreatívigazgatóját, a BDPST Concept ügyvezető igazgatóját, nem mellesleg a miniszterelnök saját lábon álló lányát, Orbán Ráhelt kérdezték a Republic Group podcastjában turisztikáról, márkaépítésről, a szektort érintő kihívásokról.

A műsorból, amit a 444 szemlézett, kiderült, Orbán Ráhel hosszú körmondatokban beszélt a BDPST Groupról, amely Tibocz István tulajdona, és megcsillogtatta a marketingben szerzett tudását is: „Az emberek vágynak a történetekre, és annál sikeresebb tud lenni egy épület, minél több mindent tud elmesélni magáról, a múltjáról, a jelenéről és a jövőjéről is.”

Szégyenkezés nélkül beszélt róla, hogy szereti azokat a projekteket, amikben kastélyokat és vállalatok székházait mentik meg – „sok esetben tényleg az összeomlástól.” Példaként a turai kastélyt hozta fel.

Az együttérző műsorvezető azt is megkérdezte a miniszterelnök lányától, aki egyben az ország 36. leggazdagabb emberének a felesége, hogy hogyan vészelték az át az elmúlt éveket, és aggódnak-e a jövő miatt.

„Érezzük, tapasztaltuk, látjuk” – jött a szenzibilis válasz. „És nagyon drukkolok mindenkinek, hogy tudjon talpon maradni, mert nehéz lesz.”

Eközben a kormány salátatörvénybe írta, hogy az államnak már csak utolsó sorban feladata, hogy az egyén szociális biztonságáról gondoskodjék.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk