A nap lúzere: Horváth Csaba

  • narancs.hu
  • 2013. november 22.

Hírnarancs

Ilyenre is csak a szocik képesek: előbb leégetik, aztán önként szúrják tökön magukat. Rezesovát bevarrták, a Fidesz megint bűvészkedik a választások körül. És persze JFK. Ez történt pénteken.

Addig üti a vasat az LMP, amíg meleg, egy pártnak végül is ez is a dolga. Schifferék tüntetést szerveztek délután a NAV Dob utcai épülete elé, ahol beszédet mondott a revizorok Che Guevarája, Horváth András. Azt mondta: az LMP az én ügynököm. Na, akkor most jelentkezzen, aki gondolta volna, hogy Schiffer Andrásnak egyszer még megtisztelő lesz, ha leügynöközik! Hanem az eseményen az MSZP külön pofonért jelentkezett be: és meg is kapta. Horváth Csaba – a párt hivatalos főpolgármester-jelöltje – odament jópofizni, erre meg is kérték, írja már alá a NAV-ügyet kivizsgáló parlamenti bizottság felállítását célzó kezdeményezést, de ő jófiú maradt, mert – ahogy az MSZP korábban – nem írta alá. És ez az ember politikusnak képzeli magát! Mintha Fradi-meccsre ment volna lilába öltözve! És nem viccből!



false

Eközben Eva Rezesovát nem jogerősen hat év fogházra ítélték. Ő az a szlovák nő, aki majdnem 170-nel, ittasan szállt bele az M3-ason egy előtte haladó kocsiba: négyen meghaltak. A neten meg azon pörögnek, hogy ez a büntetés most sok, vagy éppen kevés. Az ügyész egyébként a maximálisan kiszabható 13 évet kérte. Ebből lett hat. Sok? Kevés?

Az ugye megvan, hogy a Fidesz engedi majd az utaztatást, hogy ne kelljen annyit tagadni a választások után. Most meg szívatnak, mert szerintük a pártvezetők is legyenek felelősek a kampánypénzekért! Bármi is történik, lehet majd Gyurcsányozni! Hiszen Simicskának nincs is pártja!

Eközben a józsefvárosi piacon: próbálják bezárni, de nem megy. A MÁV keményít, egyelőre eredmény nélkül. Mi lesz a komondorral? Szóljon, aki tudja!

A péntek persze egyfolytában JFK-ról, azaz John Fitzgerald Kennedyről szólt, hiszen épp 50 éve lőtték le őt Dallasban. Mi is megemlékeztünk erről a tragikus eseményről, nem is egyszer.

Figyelmébe ajánljuk

A MÁV finanszírozza az elavult iparvágány karbantartását a kínai cég számára

Vácon a gödi Samsung SDI-nak is dolgozó kínai hatterű CECZ cégcsoport az év elején jelentette be, hogy szeretné, ha a város déli részén lévő, mintegy húsz éve nem használt iparvágányt újra üzembe helyeznék. Úgy tűnik, kérése meghallgatásra talált: a munkálatok megelőzték a kormányhivatal és az önkormányzat közös bejárását. A karbantartás költségét a MÁV állja.