Szüret 2022/20.

  • Narancs
  • 2022. május 18.

Interaktív

Mókás és dühítő gyűjtemény a heti sajtóból. Többnyire az utóbbi.

A választás eredményeivel összhangban az új kormány legfontosabb feladata, hogy megőrizze Magyarország békéjét és biztonságát. Ezt a törekvést tükrözi az új kabinet szerkezete és a minisztériumok közötti munkamegosztás is.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményéből, MTI

  

Igencsak különös vendége volt a Life Tv reggeli adásának: Kiss Kató léleklátó, aki azt állítja, (…) Berki Krisztián a halála után rajta keresztül küldött üzenetet Hajdú Péternek, miután Mazsi felkereste őt. Kató elárulta: őt is, mint mindenkit ledöbbentett Berki Krisztián korai halála, ám próbált nem foglalkozni a történettel, a szellemvilág azonban máshogy akarta.

– Rögtön elkezdődtek otthon a jelenségek, és ilyenkor nem nehéz kitalálni, hogy egyből a frissen elhunyt fog megjelenni, és adott egyértelmű jeleket. Olyanokat, amiket az átlagember is érzékelhet. Mint Kató elmondta: nem kapott arra engedélyt, hogy felfedje azt az üzenetet, amit Berki átadott neki, azt azonban elmondta: elég egyértelmű üzenet jött a túlvilágról.

Bors online

 

Minden társadalomnak, az egész nemzetnek és tulajdonképpen az egész emberiségnek a legfontosabb alkotóeleme: a család. (…) A Kereszténydemokrata Néppárt a családok pártja, ezért politikai tevékenységünk minden egyes lépését a magyar családok szempontjait mérlegelve, boldogulásukat és sikerüket elősegítve tesszük meg. A 2010 óta eltelt 12 esztendő is megerősített minket abban, hogy nem csak erkölcsi kötelességünk a családok segítése, de demográfiai és gazdasági fejlődésünk záloga is mindez.

A KDNP közleményéből

 

Az ápolókat ma nagyobb megbecsülés illeti, mint a Gyurcsány–Bajnai kormányzás idején, mert a Fidesz–KDNP kormány megbecsüli az egészségügyi dolgozókat

A Fidesz közleményéből

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk