Szüret 2023/19.

  • Narancs
  • 2023. május 10.

Interaktív

Mókás és dühítő gyűjtemény a heti sajtóból. Többnyire az utóbbi

Biztos vagyok benne, ha Trump elnök úr lenne az elnök, ma semmilyen háború nem sújtaná Ukrajnát és Európát. Térjen vissza, Elnök úr, és tegye naggyá ismét Amerikát, és hozzon nekünk békét!

Orbán Viktor előadása a CPAC Hungary konferencia megnyitóján; Miniszterelnöki Kabinetiroda

 

A miniszter arról is beszélt, hogy az élelmiszer-ellátás nemzetstratégiai kérdés. A magyar vidék olyan tartalékokkal rendelkezik, melyek az állandóságot nyújtják a gyorsan változó, kihívásokkal teli világban.

Az Agrárminisztérium Sajtóiroda közleményéből

 

A sporttársadalom tulajdonképpen hozzásegít Magyarország védképességének visszaépítéséhez – jelentette ki Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a Magyar Sport Napja alkalmából rendezett budapesti díjátadó ünnepségen. (…) Úgy fogalmazott, a sportnak és a sportban dolgozó szakembereknek nagy szerepe van annak a polgári, társadalmi, civilizált textúrának a fenntartásában és üzemeltetésében, amely az utánpótlást képező fiatalokat garantálja a honvédség számára.

Honvédelem.hu

 

Varga Judit az Alapjogokért Központ által szervezett, Együtt erő vagyunk! című rendezvény csütörtöki záróelőadásán azt mondta, Magyarország egyúttal az a kőszikla is, amelyre a nemzetközi konzervatív összefogás egyik biztos tartóoszlopát fogjuk tudni építeni.

MTI

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk