A fideszesek mindent átadnak, ami a kezük alá kerül – még egy fűnyírót is

Kis-Magyarország

Nagy átadási lázban égnek a fideszes képviselők, személyes varázsukat adva az átadott csomagokhoz. 

Beindult a Nagy Választási Kampányszekér és közeledik karácsony is, mit tehet ilyenkor egy ízig-vérig igazi keresztény fideszes? Hát átjárja a szeretet melegsége a szívét és nekilát két kézzel osztogatni. Egy jó keresztény fideszes átad mindent, ami a keze ügyébe kerül: szeretetcsomagot, meleg ételt és bicikliutat biciklivel. 

Valódi kampányhangulat uralkodik a Jász-Nagykun-Szolnok megyei fideszes képviselők között is, akik újraindulnak a képviselőségért. Közülük egyelőre csak kettőnél, mégpedig Kállai Máriánál és Pócs Jánosnál.

Boldog István ugye nem indul, mert a családja ezt kívánta tőle, és neki első a család, a karcagi F. Kovács Sándor pedig – legalábbis közösségi oldala alapján – még nem érzett rá arra, hogy átadni valamit mennyire fantasztikus élmény! 

Kállai Mária viszont egy nap több ételt adott át, mint egész évben bármikor. Az 1-es, szolnoki választókerület fideszes ura ugyanis átadókörutat tett szerdán.

Zsúfolt programja volt aznap, hiszen élelmiszercsomagok, valamint több száz gyros és meleg étel kiosztásában segédkezett Szolnokon, majd délután kisebb átadókkal egybekötve szintén több száz babgulyást osztott a Fidesz által nem létező rászorulóknak három Szolnok környéki településen. Ezek nagy részét amúgy vállalkozók ajánlották fel, Kállai, ahogy már megszokhattuk tőle, csak a nevét és személyes varázsát adta ezekhez az eseményekhez, de azt teljes erőbedobással tette.

Kőteleken azonban a sok finomságon kívül egy éppen aktuális munkagépet, egy fűnyíró traktort, valamint a felújított ravatalozót, míg Hunyadfalván szintén télvíz idején általában használatos játszóteret adott át. Kállainak az ételosztás pedig annyira bejött, hogy a programot csütörtökön is folytatta.

 
Kállai Mária átadás közben a fűnyíróval
Facebook/Dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő

Pócs János, a Jászság képviselője sem akar természetesen lemaradni a könnyen szerzett szavazatokról, így hát ő is átad. Adott ő már át a Mikulás helyett csomagokat is, hát most egy nagyobb dolgot ad át, mégpedig egymilliárdos kerékpárutat ajándék biciklivel! 

Jásziványon ugyanis bicikliutat avat majd fel december 23-án, és a megjelentek még ajándékot és tombolát is kapnak majd, a főnyeremény egy bicikli lesz. De még ez sem minden, ugyanis az átadást követően mindenkit várnak disznótoros ebédre!

Kedves Olvasónk!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap. Ezt a rovatát vidéki újságírók írják szűkebb környezetük országosan is fontos eseményeiről. Életbevágónak tartjuk, hogy Magyarország lakói értesüljenek olyan helyi történetekről és véleményekről, amelyeket a kormányhatalom eltitkolni igyekszik.

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

Nézzen be a magyarnarancs.hu-ra mindennap: itt ingyenesen megtalálja a nap legfontosabb híreit, és még sokkal többet! De a nyomtatott heti Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt. S ha tetszett, amit olvasott, kérjük, támogasson minket.

Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk