A szombati tüntetők simán elférnének Mészáros Lőrinc birtokán – Légi felvételek a felcsúti fenomén pazar luxusvillájáról

  • Magyar Krisztián
  • 2017. május 20.

Kis-Magyarország

A demonstrálók meglátogatják majd Felcsút polgármesterét, aki simán rendezhetne nekik egy kerti partit, hely lenne rá.

Szombat délutánra korrupcióellenes tüntetést szervez Felcsútra Vágó Gábor és a Kellesz-Korrupcióellenes Szövetség. A színpad Orbán Viktor kertje végénél lesz, a Puskás Akadémia mellett, felszólal mások mellett Hadházy Ákos, az LMP, és Juhász Péter, az Együtt politikusa is.

Nem ez tűnik az év legnagyobb tüntetésének, de lesz annak némi bája, hogy több száz ember végigvonul azon a falun, amely Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc miatt nem lehet egy szimpla magyar település, miután a hazai korrupció egyik szimbólumává vált.

A demonstrálók elmennek majd Mészáros Lőrinc felcsúti luxusvillájához, ahol valamit át is akarnak adni a multimilliárdosnak. A levegőből néhány hete készült fotóinkon jól látható, hol nem várja Vágó Gáborékat Orbán Viktor jó barátja, és hogy milyen körülmények között éli mindennapjait az ország legtehetségesebb vállalkozója.

false

 

Fotó: Sióréti Gábor

A felcsúti polgármester feleségével közösen alapított cége, a Mészáros és Mészáros Kft. még 2013-ban vette meg azt a hatalmas területet, amelyen az impozáns luxusvilla áll. A Felcsút szélén található birtok bejáratánál kamerák vigyázzák Mészáros Lőrincék nyugalmát, illetve egy biztonsági őrnek fenntartott bódé is van a kapunál.

false

 

Fotó: Sióréti Gábor

Ottjártunkkor úgy tűnt, mintha valamilyen hivatalos delegáció lenne Mészáros Lőrincnél: a kormányzati kisbuszokhoz hasonló állt az udvaron, és mintha valaki vigyázott is volna a kocsikra vagy a ház bejáratára.

false

 

Fotó: Sióréti Gábor

 

Saját tó, luxusházak, hajó – Légi felvételeken mutatjuk Mészáros Lőrinc fenséges pihenőhelyét

Szépen kipofozta a felcsúti polgármester a bicskei tavat, ahol luxuskörülmények közt pihenhet. A helyiek azonban ma már nem járhatnak a tóhoz. Még 2014-ben került Mészáros Lőrinc egyik mezőgazdasági cégéhez, a Búzakalász 66 Kft.-hez egy Bicske melletti terület. Mindez azután történt, hogy a felcsúti polgármester érdekeltsége felvásárolta az akkorra csődbe ment Oak Valley Ingatlanforgalmazó és Fejlesztő Kft.-t.

Figyelmébe ajánljuk