Fideszes bosszú Szombathelyen: elvették az alpolgármester fizetését és titkárnőjét

  • narancs.hu
  • 2019. március 7.

Kis-Magyarország

Miután Molnár Miklós nem úgy szavazott, ahogy azt a Fidesz akarta.

Múlt héten mi is részletesen írtunk arról, hogy áll a bál Szombathelyen, miután az eddig a Fidesszel együttműködő Molnár Miklós alpolgármester az ellenzékkel szavazott azon a rendkívüli közgyűlésen, amint a baloldal hívott össze a túlóratörvény megtiltása miatt.

Legyűrte a Fideszt az ellenzéki összefogás Szombathelyen: lőttek a kormánypárti többségnek

Lőttek a fideszes többségnek a közgyűlésben. Többségbe került az ellenzék Szombathelyen, mert a Fidesz-KDNP-s polgármesternek elmérgesedett a viszonya az alpolgármesterével - írja a Nyugat.hu élő közvetítésében. Miután a helyi ellenzék december végén a túlóratörvényt helyben megtiltó javaslat miatt rendkívüli közgyűlést kezdeményezett, a Fidesz arra számított, hogy határozatképtelen lesz a közgyűlés.

A fideszes polgármester, Puskás Tivadar ezután árulással vádolta meg Molnárt, majd megvonta az alpolgármesteri jogköreit és az alpolgármesteri fizetését is.

Az ugytudjuk!.hu most arról írt, hogy a szerda délelőtti fizetéscsökkentést délután újabb intézkedés követte.: a polgármester ugyanis áthelyezte Molnár titkárnőjét egy másik posztra, így Molnárnak most már közvetlen munkatársa sincsen.

Címlapkép: Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere (MTI)

Figyelmébe ajánljuk