Újabb hangfelvételek a zsidózó polgármestertől: „Orbán megöregedett”

  • narancs.hu
  • 2014. október 21.

Kis-Magyarország

Tegnapi felvételeinket kiegészítjük: a liberálisok tarkólövését szorgalmazó polgármester ezúttal Orbán Viktor éveiről, Magyarország zsidó megszállásáról és a kommunizmus erős oldaláról értekezik. Reagált a Fidesz is!

Tegnap este tettük közzé azokat a felvételeket, amelyeken állításunk szerint egy fideszes polgármester jelzőkkel alig illethető stílusban zsidózik, cigányozik és kivégzést sürget.

Közben a Fidesz távozásra szólította fel Haszilló Ferenc keceli polgármestert. „A leközölt hangfelvételen elhangzó, emberi méltóságot durván sértő, társadalmi csoportokat kirekesztő és megalázó mondatok nem méltóak egy polgármesterhez és a Fidesz Magyar Polgári Szövetséghez. Ezért kezdeményezzük Haszilló Ferencnek a Fideszből történő kizárását és egyúttal felkérjük polgármester urat, hogy a megszerzett mandátumáról azonnali hatállyal mondjon le” – írta Bányai Gábor országgyűlési képviselő, a Fidesz választókerületi elnöke, valamint Kerényi János regionális igazgató.

A magyarnarancs.hu hétfő óta próbálja elérni a polgármestert, de mobiltelefonját tegnap óta nem veszi fel. A keceli polgármesteri hivatalban azt a tájékoztatást adták, hogy Haszilló Ferenc hétfőn szabadságot vett ki, és ők sem érik el.

De jöjjenek az újabb részletek!

Orbán Viktor megöregedett

„Néztem én is, hogy megöregedett az Orbán is, én is vele együtt, mert egy évvel idősebb nálam… és én akkor, amikor 1994-ben ment a téma, akkor én MIÉP-szavazó voltam… és akkor… a Csurka a fasza csávó… halála előtt négy hónappal azt mondta, hogy jól csinálják a zsidók, kurva jól…

Jó kommunizmus

„…sok esetben nem volt rossz húzás a kommunista rendszerben, hogy nem a falubeli ember döntött a sorsokról, hanem idehoztak Pestről valakit, és az rendet csinált… mert hát én most bekerülök, engem mindenki ismer… az ember nem akar konfrontálódni olyanokkal, akit jól ismer…”

Jönnek a zsidók ’87-ben

„És a Grósz Károlyék… azok kezdték el ’87-ben telepíteni az izraelieket ide be… akkor már Izraelből jöttek a repülőgépek, folyamatosan hordták az embereket… és ezek hogyhogy kaptak két héten belül állampolgárságot? Én nekem itt lesz ma állampolgársági… hat fő, Erdély!”

És a cigányok

Az önkormányzat által vásárolt fát széthordták a legrászorultabb „cigányok közt… ezt se akartam elmondani, mert akkor elkezdik, hogy… ez miért kapott, az miért kapott… aki nem kapott, az azt mondja, hogy kapja be a polgármester… hagyni mégse lehet, hogy megfagyjanak (nevetés)… Az az igazság, menjenek a picsába… ezek nem tudják, hogy lesz tél, nem tudnak egy évben százezer forintot összerakni egy nagy családban, ötezer forintot havonta (bár az mondjuk csak 60 ezer 12 hónap alatt – a szerk.), menjenek a picsába, meg az állam is… ebben teljesen jobbikos vagyok ebben a témában, a picsába… aprítani kéne őket a picsába”.

Figyelmébe ajánljuk

Önarckép feketével

  • - turcsányi -

Ha van igazság a földön, Bert Schneiderből hétcsillagos hollywoodi aranyifjú válik. Egy léha, semmirekellő alak a sztárjelöltek örökké vidám, szőke és bikinis karéjában, a nyitott tetejű sport Mercije oldalának támaszkodva, golfhoz öltözve néz el a távolba, s számolja Los Angeles mindig felhőtlen egén az angyalokat.

Kiszámolós

Ha Ed Sheerannek van harminc kamionja, hat pengető alakú óriáskivetítője, öt saját fejlesztésű looper pedálja a forgószínpad öt különböző pontján, és 135 percet játszik – saját állítása szerint – nagyjából 70 ezer embernek, akkor hány keringős lüktetésű balladát játszhat el?

Az egyedüli boldogság

  • Balogh Magdolna

A dán írónő (1917–1976) bő öt évtizeddel ezelőtt befejezett, 1967 és 1971 között írt ön­életrajzi trilógiája azt az utat mutatja meg, ahogyan egy szegény sorsú, munkáskörnyezetben felnőtt lányból ismert és népszerű, számos díjjal kitüntetett szerző válik.

Térerő

A modern nagyváros az ipari forradalom következménye; a korábbiaktól gyökeresen eltérő termelési struktúra nyomán alakult ki az a térszövet, amelyben az európai civilizáció máig élni, bár lassan inkább csak túlélni próbál.

A vasutasok kérték

Talán Stephenson óta nem fordult elő, hogy egy működő vasúttársaság arra biztatta volna utasait, hogy ne vegyék igénybe a szolgáltatásait.

Magyar western fűnyíróval

Ha azt mondom, vásári bábjáték, azt mondod, Vitéz László. És persze Kemény Henrik. A műfaj magyarországi történetének meghatározó alakjai máig ott állnak minden, e hagyományt követő előadás mögött.

Veszélyes álmok

  • Eörsi Mátyás

Mire gondol az olvasó, ha azt hallja: „Zöld, biztonságos, versenyképes”? Vagy ezt: „Helyreállítás, erő és a hovatartozás érzése”? Esetleg ezt: „Együtt. Ellen­álló. Európa.”?