Nem lesz több Orbán Gáspár-féle Felház

  • narancs.hu
  • 2018.10.06 16:10

Lélek

A miniszterelnök fia úgy látja, a Felház küldetése a végéhez közeledik.

2019. márciusában lesz az utolsó Felház-alkalom – tudatta ma közleményben a három alapító Orbán Gáspár, Ember Illés és Prekopa Donát. „A Felház három éves működése során a dicsőítő- és imaestek mellett egyre több missziós tevékenységet indított el, amelyek túlmutatnak a Felház keretein. Ezek a Felházból fakadó mozgalmi szálak önállóan folytatódnak, illetve újak indulnak el és az eredeti célok betöltéséért laza együttműködésben futnak tovább” – írják.

Senkinek sem kell azonban elkeserednie, hiszen a Felházzal egy mozgalom indult el, és az alkalmak befejezése csak „a kezdet végét” jelentik. Arról, hogy pontosan mi következik az éneklős imádkozós estek után, egyelőre nem tudni, a szervezők csak annyit árultak el, hogy a következő hetekben megtartott Felház-alkalmakon fognak beszámolni a mozgalom további alakulásáról. „Nagyon hálásak vagyunk Jézus Krisztusnak mindazért, amit az elmúlt három évben a Felházon keresztül elvégzett. Hisszük, hogy Isten átformálja Magyarországot és Európát
és megtiszteltetés számunkra, hogy részesei lehetünk ennek a munkának” – így összegzik az alapítók az elmúlt három évet.

Kép forrása: Facebook

Korábban mi is ellátogattunk egy ilyen estre, erről szóló beszámolónkat itt olvashatja.

Orbán Gáspár magasba emelte a kezét, és úgy szólt Istenhez - A Felház vallási szeánszán jártunk

Csütörtök este több mint 2500 embert érdekelt a többek között Orbán Gáspár által szervezett Felház névre hallgató, Istent dicsérő eseménysorozat körcsarnokbeli állomása. Orbán Gáspárnak és két barátjának, Ember Illésnek és Prekopa Donátnak Isten fél évvel ezelőtt szólt, hogy szervezzék meg a Felház nevű szeánszot, ahol együtt dicsérik Istent, együtt imádkoznak és együtt tapasztalják meg a csodálatos dolgait, amelyek a Bibliában is szerepelnek.

Neked ajánljuk