A néphülyítés Magyarországon a legeredményesebb

Lokál

A szervezők szerint Londonban és Sydneyben sem jöttek össze annyian a chemtrailellenes nemzetközi tiltakozás alkalmából, mint a PeCsában. Ezt az egy állításukat készséggel el is hihetjük.

„Az már tényként állítható, hogy szórnak” – szögezte le a szombati chemtrailellenes megmozdulás több szónoka is a Petőfi Csarnokban. Erről az összeverődött 2-300 érdeklődőt sem nagyon kellett győzködni, további kérdésként vetődhetett fel, hogy vajon kik szórnak, mit, milyen célból és milyen következményekkel. Nos: a háttérhatalom, mindenféle mérgezőt, népirtási célból és népességcsökkenésben mérhető következményekkel.

false

Hogy mi ez az egész? A chemtrail-összeesküvésről az e heti Narancsban elmélkedünk részletesebben (lásd: Elhúzzák a csíkunk, Magyar Narancs 2014. január 23.), a vele gyakorta összekapcsolt időjárás-befolyásoló törekvésekről pedig itt olvashatnak. Röviden összefoglalva: a chemtrailhívők szerint a repülőgépek után maradt kondenzcsíkok különféle anyagok légtérbe juttatására utalnak, melyek önmagukban is mérgezőek, ráadásul segíthetik az időjárás mesterséges alakítására szolgáló eszközök működését is. Kinek áll mindez érdekében? Nyilvánvalóan a háttérhatalomnak! A mai rendezvény előtt legalábbis ennyit tudtam az elméletről, de reméltem, hogy a chemtrailellenes világnap magyarországi szervezői közelebbről is megvilágítják a mechanizmusokat.

A felvezetés a megtévesztésig hasonlított egy pecsás koncertre, az ételt-italt most is kipakoltatták a táskákból (nekem egy fél palack ízesített limonádém bánta), a kezdés pedig egy órát csúszott a meghirdetetthez képest. A résztvevők között sok volt az idős ember, de azért nem kell DK-s nagygyűlésre gondolni, sokan családostul érkeztek (itt eszembe jutott, hogy a Jobbik a Pride kapcsán tett feljelentést kiskorú veszélyeztetése miatt). Beszéltem olyannal is, aki nem sokat tudott az egész chemtrail-összeesküvésről, egyszerűen csak repülőtér mellett lakik, és zavarják a gépek. De sajnos meg kell erősítenem, a legtöbben komolyan elhiszik ezt a marhaságot.

false

Elsőként Póka László beszélt a Nem adom a házamat! devizahiteles szervezettől. Ő azt próbálta megvilágítani, mi köze van a devizahitelezésnek a chemtrailhez, amiből annyi derült ki, hogy mindkét esetben egy szűk réteg formál jogot életünk irányítására. Beszédének lényege az volt, hogy „azoknak a gépeknek le kell szállniuk”, illetve „nem adjuk a hazánkat”. Posta Imre katonai szakértő stílszerűen terepruhában lépett a közönség elé, és többek között arról beszélt, hogy a mainstream médiában elmebetegekként ábrázolják a chemtrailhívőket, ami nyilván nem véletlen. Arról is szólt, hogy mióta permeteznek. Szerinte már a második világháború óta, de megszórták rendesen Irakot is, és Vietnamban sem csak úgy magától zuhogott az eső.

Ezután következett Virágh Attila, a rendezvény egyik főszervezője, aki hosszan beszélt a semmiről, majd felüdülésképpen bemutatta kedvenc zenekarát, a Fortuna Rock Bandet, melynek történetesen ő maga az énekese. Lenyomtak pár LGT-feldolgozást és néhány saját számot. Két szakértő volt még hátra, Madocsay András és Oberle Sándor, ám sajnálatos módon a LED-falon nemigen pörgött jól az előadásuk, mondandójuk így elég lagymatagra sikeredett, illetve jóindulatúan azt mondanám, egy technokrata hűvösségével vezették elő a tudományos bizonyítékokat. Madocsay szerint például a háttérhatalom lefizeti a meteorológusokat, de az sem véletlen, hogy a nagy nemzeti ünnepek, augusztus 20. és október 23. körül valahogy mindig kitisztul az ég (én mintha ellenpéldákra is emlékeznék, de gondolom, az csak azért volt, hogy kevésbé legyen feltűnő a dolog). Oberle arról értekezett, hogy nanorészecskék és nanorobotok is bejuthatnak az emberek bőre alá.

false

A rendezvényt Virágh és a Fortuna Band zárta. A szervező még elmondta, hogy a választások után be fogja perelni Hende Csaba honvédelmi minisztert, amiért nem védte meg az országot a háttérhatalomtól. Virágh szerint a médiát egyenesen lefizetik (erről majd cikkünk végén), az origo például fontosabbnak tartotta, hogy a chemtrail cáfolatáról írjon, minthogy beszámoljon a bankrobbantásról (na, itt a kapcsolat a devizahitelekkel). A PeCsa Caféban még folytatódott a buli egy ingyenes Fortuna Rock Band-koncerttel, illetve háttérbeszélgetéssel, ahol állítólag olyan bizonyítékok is előkerültek, melyeket jogi megfontolásból addig nem mutathattak be. „Például ki lehet mondani Izrael nevét is” – vetítette előre Virágh, aminek tükrében az sem elképzelhetetlen, hogy nettó zsidózásba torkollott a jó hangulatban induló délután.

Minthogy valaki láthatóan nem kevés pénzt fektetett a rendezvénybe, én magam egész idő alatt azt találgattam, mi állhat ennek hátterében. Az eladott chemtrailes pólók és egyéb termékek nem valószínű, hogy behozták a bérleti díjat. Felmerülhet, hogy Virágh Attilának minden álma volt a PeCsában fellépni, na de ilyen közönség előtt? Talán mégsem. Végül arra jutottam, hogy bizonyára a háttérhatalom mozgatja ezt a szálat is. Hiszen az mégsem lenne rendben, ha az emberek növekvő elégedetlenség- és bizonytalanságérzetükből arra következtetnének, hogy teszem azt a szélsőséges társadalmi egyenlőtlenségek vagy a korrupció ellen kellene fellépni. Mindenkinek kényelmesebb, ha nem létező dolgok ellen vívnak háborút.

(x) Önök a Háttérhatalom Korlátolt Felelősségű Társaság fizetett hirdetését olvasták.

Frissítés: Amint arra egy olvasónk levele – és egyik kommentelőnk is – felhívta a figyelmet, a "chemtrail.hu" feliratú, kék trikós részvevők a Szkeptikus Társaság tagjai, akiknek a pólón látható honlap népszerűsítése volt a célja. A chemtrail.hu-n egyébként megtalálható az égen látható kondenzcsíkok kialakulásának minden részletre kiterjedő tudományos magyarázata is. Köszönjük a kiegészítést a szerk.

Neked ajánljuk