A Squid Game alkotója a sorozat sikeréről készít sorozatot

  • narancs.hu
  • 2022. május 24.

Mikrofilm

A szatíra címe stílszerűen A bolygó legjobb show-ja.

A Squid Game (magyarul Nyerd meg az életed) sikere a saját hazájában ismertnek számító Hvang Dong Hjokot a világ egyik legkeresettebb alkotójává tette (a Netflix nagy dobása mögött álló őrületet ebben a cikkünkben elemeztük; itt pedig a sorozaton alapuló, hasonlóan nagyot szóló Youtube-videót mutattuk be). Mint azt korábban megírtuk, Killing Old People Club címmel Umberto Eco egyik, idősek meggyilkolásáról szóló művéből készít filmet, nagymenő producerként azonban igyekszik több vasat tartani a tűzben: The Best Show On The Planet, azaz A bolygó legjobb show-ja címmel készít szatírát arról, milyen volt elkészíteni a világ egyik legsikeresebb sorozatát.

A projektről egyelőre ugyanolyan keveset tudunk, mint az Eco-adaptációról. A Squid Game sikere után azonban úgy tűnik ennyi is elég a rendezőtől, hogy a világot izgalomba hozza. A legjobban persze még így is véres túlélődráma folytatását várják tőle, melyet hivatalosan csak idén januárban, egy konferenciahívás keretében jelentett be Ted Sarandos, a Netflix fejese. Hvang Dong Hjok 2023 vagy 2024 Halloweenjára tervezi a következő felvonást, jelenleg épp új játékokon és karaktereken töri a fejét – azt azonban megerősítette, hogy a Frontman nevű karakter szerepében I Bjonghon egészen biztosan visszatér majd. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk