A tévében tér vissza mindenki kedvenc medvéje, Paddington

  • Gera Márton
  • 2019. február 18.

Mikrofilm

2020-tól jön a Paddington sorozat.

A televízióban folytatódnak Paddington maci kalandjai – írja a BBC. A Michael Bond által megteremtett medvebocs történeteit legutóbb a filmvásznon lehetett követni, ám a Nickelodeonnak köszönhetően 2020-tól sorozat formájában jön el az örökké kalandozó medve.

Top 5 Paddington Bear Facts

Top 5 Paddington Bear Facts Subscribe: http://www.youtube.com/c/watchmojouk?sub_confirmation=1 He came from deepest, darkest Peru, and he became a British icon. For this list, we've gathered the finest facts about the beloved children's book, TV and film character, Paddington Bear. From his famous outfit to his non-existent address, we've got everything you need to know about Michael Bond's creation.

A sorozatban Paddington hangja Ben Whishaw lesz, aki már a filmekben is a főszereplő hangját adta.

Annak sem kell azonban aggódnia, aki a vásznon szeretné nézni a medvét: a Paddington 3 cselekményét jelenleg is készíti elő a stúdió.

A filmekről itt és itt írtunk, itt pedig a Paddington-kötetekről olvashatnak izgalmas interjút:

„Annyira angol, mint James Bond" - Karen és Michael Bond Paddingtonról

A 89 évesen is aktív Michael Bond először csak a saját szórakoztatására találta ki Paddingtont, a legsötétebb Peruból származó medvét. Ma Micimackó után Paddington a legnépszerűbb medve a gyerekirodalomban. Paddington nemcsak remek olvasmány, de hatalmas üzlet is - a boltot Michael lánya és alkalmi társszerzője, Karen Bond vezeti. Mindkettőjükkel sikerült szót váltanunk.

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?