Ez lesz minden idők leg-Nicolas Cage-ebb filmje

  • narancs.hu
  • 2021. december 17.

Mikrofilm

A színész több évtizedes karrierje hanyatlóban van, ezért kénytelen elvállalni egy borzasztóan hangzó, de jól fizető haknit

Mindez nem a valóság, hanem a The Unbearable Weight Of Massive Talent (azaz A hatalmas tehetség elviselhetetlen súlya) című film sztorija. Viszont nagyjából ez a helyzet a valóságban is, Nic Cage-et pedig maga Nicolas Cage alakítja, épp ezért tűnik szórakoztatónak Tom Gormican akció-vígjátéka, amelynek most jött ki az előzetese.

A színész egy ideje már ugrálókötelet játszik a karrierjével: egyik hónapban még borzalmas B-filmben tűnik fel, majd előjön egy önironikus Netflixes sorozattal, amit egy újabb borzalom, majd az év egyik legjobb filmje követ. A mostani ökörködéshez remek színészgárdát gyűjtött maga köré: az előzetesben Neil Patrick Harris törülközőbe csavarva, szívélyesen cseveg vele; Tiffany Haddish egyszerre rajongó és CIA ügynök, míg Pedro Pascal milliárdos Cage-fant és drogkereskedőt alakít. Az ő születésnapján lép fel a saját magát alakító Nicolas Cage 1 millió dollárért, a dolgok azonban hamar elfajulnak.

Nicolas Cage karrierjét és idei évét, melyben három filmje is kijött, ebben a cikkben elemeztük.

A The Unbearable Weight Of Massive Talent Amerikában 2022. április 22-én érkezik a mozikba.

Figyelmébe ajánljuk