Úgy pisálsz, ahogy Orbán fütyül. Igen, te!

  • narancsblog
  • 2014. december 8.

Narancsblog

Tényleg bármelyik fideszes porig alázza magát Habony Árpád parancsára? Miért, te nem?

Sokan hitték, nem ok nélkül, hogy még a fideszes álomgyárnak is beletelik egy-két évbe, mire utoléri önnön csúcsteljesítményét, az utánozhatatlanul értelmetlen, a társadalom szempontjából kártékony és politikailag kontraproduktív internetadót. Nem így lett.

A gyerekek – és esetleg az újságírók és talán a politikusok – kötelező drogtesztje minden várakozást felülmúl.

Ne tagadjuk: mindez rendkívül szórakoztató, röhejes, és még kárörömre is alkalmat ad, amikor elnézzük, hogy az összes fideszes csicskának le kell menni full retardba, mert Habony Árpád éppen ezt fütyülte ma reggel.

Durvul a buli Kötcsén, 2010-ben

Durvul a buli Kötcsén, 2010-ben

Fotó: MTI

Csomó jó viccet ki lehet eszelni, az ellenzék és a média sziporkázhat. Igen, az ellenzéki politikusok és az újságírók, tehát pontosan azok, akiknek majd egy műanyag csőbe kell hugyoznia, ha Orbán Viktor úgy akarja. De nem baj, röhécselgethetünk, persze, mégiscsak el kell tölteni valamivel a napot. Tél van, sétálni sem lehet. Tényleg, az a poén volt már, hogy majd erről is biztosan nemzeti konzultációt rendez Orbán Viktor, ahol meg lehet szavazni, ki hugyozzon minden évben kémcsőbe? Kérjük, válasszon! A) minden bankárszármazású; B) Gyurcsány és Bajnai; C) a karvaly töke stb.

De van valami rossz mellékíze ennek a röhögésnek, nem? Ugye, ugye, ott motoszkál benned is, kedves újságíró kolléga, kedves politikus, kedves szülő, kedves gyerek, kedves következő társadalmi csoport, akit majd megtalálnak és felhasználnak, ugye eszedbe jut neked is, hogy azért mégiscsak új minősége az a magyar életnek, amikor a saját gyerekeinket nem védjük meg, amikor hagyjuk, hogy rákszűrés helyett drogtesztekre költsék az adónkat, miközben az egész akcióról mindenki, ismétlés: mindenki tudja, hogy értelmetlen, hatástalan, kamu. De Orbán Viktor és Habony Árpád úgy gondolja, hogy ezzel meg lehet menteni néhány szavazatot. Ezért most meg fogják alázni a gyerekedet, meg fognak félemlíteni téged, és hagyják megdögleni a szűrésből kimaradó szomszédodat.

Mit nézel?

Figyelmébe ajánljuk