Blikk: Vidnyánszky Attila elesett a Petőfi Zenei Díjátadón, mentő vitte kórházba

  • narancs.hu
  • 2024. február 7.

Színház

A Nemzeti Színház igazgatója bokarögzítő sínt kapott.

Vidnyánszky Attilát baleset érte január 31-én, a Petőfi Zenei Díjátadó felvételén a köztévé óbudai stúdiójában. Akkor esett el, amikor az életműdíjat kapott Hobo méltatása után lesétált a színpadról. A Dunán sugárzott műsorban nem látszik az eset.

„Hála Istennek, a saját lábán – bár segítséggel – hagyta el a színpadot. Kapott egy bokarögzítő sínt, majd a mentősök kórházba vitték” – mondta el az átadó egyik résztvevője, Takács Tamás énekes a Blikknek. Vidnyánszky azóta gipszet kapott, de nem verik nagy dobra az esetet.

A bulvárlap a sors különös fintoraként megemlíti, hogy tavaly novemberben a Rómeó és Júlia két színészét érte sokkal súlyosabb sérülés. Vidnyánszky előbb lemondott, majd Csák János maradásra bírta. Végül visszamondta a lemondását a rendező. A vizsgálat nem állapított meg egyszemélyi felelősséget.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk