Cserhalmi beszólt Vidnyánszkynak: én úgy tudom, hogy a front Herszonnál húzódik

  • narancs.hu
  • 2022. november 23.

Színház

Rövid nyílt üzenetet írt a Nemzeti Színház igazgatójának.

Kedves Attila!

Én úgy tudom, hogy a front Herszonnál húzódik.

Biztos, hogy ott vagy?

Üdv: Cserhalmi Gyuri"

Ezt a rövid üzenetet küldteSzínház Online szerkesztőségén keresztül a Nemzet Színésze Vidnyánszky Attilának, miután a Nemzeti Színház vezérigazgatója, az SZFE kuratóriumának elnöke nemrég egy beszélgetésen azt fejtegette, hogy "harcos világban élünk, én pedig nagyon a frontvonalban vagyok. Nehéz innen kilépni".

Ugyanekkor azt is mondta, hogy "ez egy háborús helyzet, és jóval előbb elkezdődött, mint az orosz-ukrán háború" továbbá beszélt a színészképzést szerinte eddig leuraló liberális egyeduralomról, majd kijelentette, akik innentől az SZFE-ről kikerülnek, "másik hangnemet és másik gerincet fognak képviselni", igaz "a diákok áthangolása nem egyszerű dolog".

Ezt követően Vidnyánszkytól elhatárolódtak az SZFE hallgatói, ezt ő azonban pozitívan értékelte, mert szerinte azt mutatja, milyen szabad légkör uralkodik az egyetemen.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk