Nagy Zsolt elvonón járt

  • narancs.hu
  • 2024. február 22.

Színház

A színész régóta küzd a függőségével. 

Néhány hónapig elvonón volt Nagy Zsolt, aki az értesülést megerősítette a Blikknek. A lap emlékeztet, a színésznek korábban is meggyűlt a baja az alkohollal, máskor is kért már külső segítséget, az elmúlt hónapokbat a külvilágtól teljesen elszigetelve töltötte. 

„Az, hogy most erről beszélünk, nyilván annak a következménye, amit tettem. Épp felépülésben vagyok, de erről nem szeretnék többet mondani”

– közölte a színész a lappal. 

Nagy_Zsolt_002_1707.jpg

 
Fotó: Draskovics Ádám

Nagy Zsolt nemrég egy rádióműsorban beszélt arról, hogy lépten-nyomon komoly kísértések érik, és nagyon nagy erőfeszítésbe kerül, hogy ellenálljon. „Szabolcsi vagyok, nálunk a ballagás után akkor érik igazán férfivá az ember, ha megiszik egy pálinkát, egy sört. Ebben szocializálódtam... A legkönnyebb módja, hogy az ember kicsit elfelejtse a gondokat, az alkohol. Csak ennek ára van, ahogy mindennek. Mindenért megfizetünk” – mondta a Sláger Kult című műsorban. 

Nagy Zsolt 2020 végén beszélt először őszintén arról, miszerint fel kellett ismernie, hogy problémái vannak. Amikor ez megtörtént, tett azért, hogy kilábaljon a gödörből, s bevallotta a gondjait a családjának.

A színésszel tavalyelőtt készített interjút lapunk:

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk