Visszhang: tévésorozat

A tökéletes pár

Visszhang

Szerelem, szenvedés, luxus és intrika.

Aki azt hitte, hogy a szappanoperák ideje lejárt, annak számára megérkezett a cáfolat: a Netflix új, sok szálon futó családi perpatvara. Jóllehet szűkösebb epizódszámra és magasabb minőségre számíthatunk, ám a cél itt is az, hogy szemérmetlenül célirányos eszközökkel a néző szívét, gyomrát – és olykor lejjebb is – görcsbe rántsák.

A borzasztóan tehetős Winbury família csodás események elé néz, nem elég, hogy egyik fiuk felesége gyermeket vár, de a másik most készül házasodni. A csodás tóparti rezidenciájuk ideális helyszín az alkalomra, össze is gyűlik a család apraja és nagyja, szépen vegyítve a gazdag vőlegény és a szegény menyasszony jócskán eltérő világát. De ez talán a legkisebb gond, mert itt a bejárónőtől a család fejéig mindenkinek van valami titkolnivalója, a próbavacsora napján pedig egy hullát találnak a ház melletti tóban, így a reményteli készülődés végképp katasztrófába torkollik.

Nicole Kidman nem egy elveszett ember, amióta színészi eszköztára jókora csorbát szenvedett a beavatkozások miatt, nem a tárat szélesíti, hanem a szerepeket szűkítette azokra, amelyeket merev arccal is el tud még játszani. Így válik kiváló főszereplőjévé olyan thrillereknek, amelyekben gyermekét elvesztő rémült anyát, vagy, mint most, karót nyelt anyóst alakít. De a többiek sem tűnnek el mellette, akit a BMX Banditák egykori üdvöskéje például nem nyűgöz le, azt a durva ábrázatú, vonzó Liev Schreiber biztosan, úgyhogy az elpazarolt időn kívül semmit sem kockáztatunk.

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk