visszhang: tévésorozat

Az utolsó szavai

Visszhang

Az Apple TV számos sikeres és színvonalas produkcióval kivívott presztízse egy ideje romlásnak indult...

...elég csak az utóbbi nagy dobásaikra, a Ghostedre vagy az Emancipációra gondolni, de ott a Lóvé és a

Sántárám is. A legnagyobb gond ezekkel, hogy a jelentős anyagi háttérből adódó előnyök (neves színészek, látványos megoldások, hatékony marketing) miatt könnyedén bejuthatnak a nézői gazdatestbe. Így van ez Az utolsó szavaival is, amely a fentiekhez hasonlóan nem elég rossz ahhoz, hogy nézhetetlen legyen.

Owen egy sikeres óriáscég, a Shop fontos munkatársa, a vállalatot azonban csalás miatt rajtaütésszerűen felszámolják. Míg a felelősöket letartóztatják, Owen megszökik, tinédzser lányát és új feleségét hagyva egymásra a bajban. Nem elég, hogy a két nő elég nehezen jön ki egymással, de a férfi utáni nyomozás egyre több gyanús dolgot derít ki. Hannah-nak nem sok ideje marad afölött bánkódni, hogy kihez is ment hozzá, mert az ő és nevelt lánya élete egyre nagyobb veszélybe sodródik.

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk

Skócia-Magyarország 0-1, életben maradtak a továbbjutási esélyek

  • narancs.hu

Az újpesti Csoboth Kevin utolsó percben lőtt góljával győztünk. 3 ponttal a harmadik helyen zárta a csoportot a válogatott, a következő napokban dől el, hogy ez elég lesz-e a továbbjutáshoz, a többi csoport végeredményétől függ. A meccsen Varga Barnabás súlyos sérülést szenvedett, mentő vitte el.

Mi fán terem az ökoirodalom?

A hetvenes években felforgató versekben olvastunk olyat, amit ma a Facebook-kommentelők megfogalmaznak a klímakatasztrófáról. De mi kell ahhoz, hogy az irodalom hitelesen szóljon az ember és a természet kapcsolatáról? Csabai Máté írását vettük elő az Ásatás-sorozatban.