Visszhang: tévésorozat

Lov3

Visszhang

Egy nap a hatvanas, temperamentumos Baby maga köré gyűjti három gyermekét és közli velük, hogy elválik apjuktól, magukra hagyja őket, és ezentúl lakbért kell fizetniük, ha a házában akarnak élni.

A testvéreknek így is megvan a maguk keresztje: Ana épp elköltözött férjétől, Sofiát sokadik állásából rúgták ki, Beto pedig egyik félresikerült meleg afférból a másikba bukdácsol, de anyjuk későn meglelt szabadsága őket is változtatásra sarkallja. Ana nyitott kapcsolatba kezd elhidegült férjével, Sofia egy nem monogám kapcsolatban élő trióhoz csapódik negyediknek, Beto pedig megpróbál előbújni, és meglelni az igaz szerelmet.

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk

Lefotózta a Kígyó-sziget egyik védőjét, aki visszaszólt az oroszoknak

Emeric Lhuisset fotográfus fényképein valódi harctereket és igazi katonákat látunk, még akkor is, ha a kompozíció klasszikus festményeket idéz. Mi a viszonya valóságnak és beállításnak, hogyan nyerhetik vissza hangjukat a történelem tényleges főszereplői, és hogyan sikerült lefotózni a Kígyó-sziget védőjét, aki rádión szólt be az orosz hadihajónak? Budapesti kiállítása apropóján beszélgettünk.