A DK kampányfőnöke tízezer aktivista megmozgatását ígéri a héten

  • narancs.hu
  • 2024. június 4.

Belpol

Eddig nem a nagy tömegekről szólt a párt, de most Molnár Csaba hatalmas számot mondott be.

Tízezer aktivistával mozgósít a Demokratikus Koalíció a kampányhajrában, tehát a következő négy napban – jelentette be Molnár Csaba, a párt kampányfőnöke kedden. Molnár szerint két feladatuk is van, ugyanis az az egyszerre tartott két választás miatt helyi és országos mozgósításra is szükség van. Három pontot írt az aktivistahálózatuk feladataihoz:

  • Kitelepülések: A DK aktivistái 900 magyar településen vannak és lesznek kint a köztereken ezekben a napokban, szórólapot osztanak és beszélgetnek az arra járókkal. Ezzel elérhetik szerintük azokat is, akik nem tartoznak szorosan a DK közösségéhez. – „Ez tehát nem a Fidesz-féle titkos kampány, mi nemcsak a DK-s törzstábor mozgósítását tartjuk feladatunknak” – fogalmazott Molnár Csaba.
  • Ajtóról-ajtóra zajló kampány, kopogtatás: A párt emberei a héten több százezer ajtón kopogtak vagy kopognak majd be. A nyerhető helyekre jobban koncentrálnak, de mindenhol ott lesznek, ahol állítottak polgármesterjelöltet.
  • Telefonálás: A telefonálás országosan zajlik, de nem csak központilag, a​​​​​z aktivistáik ugyanis minden városban működtetnek telefonközpontokat az országban. Összességében ezt is ezrek csinálják a héten, és mozgósítanak az EP- és az önkormányzati választásra egyaránt.

Molnár Magyarország legnagyobb ellenzéki közösségének nevezte az övékét, akik a héten telefonon és személyesen is mozgósítani fognak minden változást akaró embert, majd beszólt kicsit Magyar Péternek is: „Minket nem a Fidesz küldött, de a Fideszt mi fogjuk elküldeni” – fűzte hozzá.

 
Ellenzéki tüntetés a Kossuth téren 2024 elején
Fotó: Sióréti Gábor
 

Hétfő este Dobrev Klára a Partizánon beszélt már erről a tízezer aktivistáról. Akkor arra a kérdésre, hogy ez a tízezer ember hol van a párt megmozdulásairól, például az érdektelenségbe fulladt Kossuth-téri tüntetésről, Dobrev azt válaszolta, hogy ez a közösség nem a tüntetésekre van optimalizálva.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk