A Kutyapárt és az LMP is támogatja Baranyi Krisztinát a 2024-es önkormányzati választáson

  • narancs.hu
  • 2023. január 17.

Belpol

Egyelőre nem tudni, hogy a többi ellenzéki párt akar-e más jelöltet indítani.

A 2024-es önkormányzati választáson is Baranyi Krisztinát támogatja a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) és az LMP – írja a 444

Az LMP egy Facebook-videóval jelentette be, hogy 2019 után ismét Baranyit támogatják Ferencvárosban. Csárdi Antal szerint „Baranyi Krisztina megígérte és megvalósította, hogy az önkormányzat tisztán, és átláthatóan működik,” ezért a működésért pedig nem félt konfliktusokat vállalni.

Az Kétfarkú Kutya Párt Baranyi újraindulásának támogatásáról szóló posztjában emlékeztetett, a párt eddig összesen két alkalommal állt be nem MKKP-s jelölt mögé, akik közül Baranyi Krisztina volt az első 2019-ben. Amikor az előző ciklusban még csak önkormányzati képviselőként dolgozó Baranyi bejelentette, hogy indul a polgármesteri címért, szintén az LMP és az MKKP támogatta. A többi ellenzéki párt egy helyi momentumos politikus, Jancsó Andrea jelöltségét akarta elérni, akit Baranyi Krisztina végül előválasztáson győzött le.

TÁMOGATJUK BARANYI KRISZTINA ÚJRAINDULÁSÁT FERENCVÁROSBAN A Kétfarkú Kutya Párt eddig összesen két alkalommal állt be...

Posted by Magyar Kétfarkú Kutya Párt on Tuesday, January 17, 2023

Bár a testületben többségbe kerültek az ellenzéki pártok, kezdettől fogva konfliktusban állnak a polgármesterrel. Ez tavaly nyáron például a helyi médiacéget érintő döntések miatt éleződött ki.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a többi ellenzéki párt tervez-e más jelöltet indítani a kerületben, esetleg akarnak-e előválasztást.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk