Beázott a Mol-felhőkarcoló, gyerekmedencében gyűjtik a vizet

  • narancs.hu
  • 2023. október 28.

Belpol

A vállalat szerint ez csak „átmeneti”. 

A Telex olvasói fotójának tanúsága szerint a Mol-felhőkarcolóban felfújható gyerekmedencék jelentek meg, amikben eső idején gyűjtik az épületbe beszivárgó vizet.

„A pénteki esőzés a Mol Campus esetében is okozott problémát. Azonban a hasonló, elemes homlokzattal és bonyolult geometriájú üvegfelülettel készült épületek esetén a kezdeti időszakban előfordulhatnak hasonló esetek. A Mol a kivitelezővel közösen már dolgozik a probléma elhárításán, a jelenlegi, épületen belül használt megoldás csupán átmeneti jellegű” – reagált a Mol sajtóosztálya. 

 
A Mol(Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.) épülő irodaháza, a Mol Campus és a BudaPart városnegyed épületei Budapesten 2022. augusztus 3-án. 
Fotó: MTI/Balogh Zoltán
 

A lap megjegyzi, cikkük megjelenése után kaptak olyan olvasói jelzést és képet, ami alapján a hiba májusban már biztosan fennállt, akkor is ugyanilyen gyerekmedencékkel fogták fel a szivárgó vizet.

Az olajipari vállalat felhőkarcolójával korábban részletesen foglalkozott a Magyar Narancs. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk