Budai Gyula odapörkölt az ellenzéknek: ne szurkoljanak a magyar focinak!

Belpol

Ne járjanak ki a meccsekre, Fekete-Győr vegyen inkább román mezt - üzente Budai az ellenzék tagjainak. 

Budai Gyula, korábbi elszámoltatási kormánybiztos felpattant magas lovára, és onnan szólította fel az ellenzék vezető politikusait, hogy ne próbáljanak meg szurkolni a magyar focinak. 

Nagy feltűnést keltett bejegyzését azzal nyitotta a fideszes politikus, hogy gyorsan letahózta Vágó Istvánt, a DK politikusát, a volt ismert tévés személyiséget, aki azt tette szóvá egy posztjában, hogy a Ferencváros 6-4-es összesítette veresége a svájci Young Boys ellen győzelmi jelentésként lett tálalva, holott ezzel valójában a csapat kiesett a Bajnokok Ligája selejtezőjéből, és így került az Európa Ligába.

Ezt írta a volt dinnyeharcos (szó szerint):

„Mekkora tahó ez a Vágó Pista !!

Miután Vágó István a Demokratikus Koalició tagja, vagy mint tudom micsoda is valójában, legyalázta közösségi oldalán azt a Ferencvárost, aki bejutott az Európa Liga főtáblájára( tavaly BL főtáblára ), azt üzenem Karácsony Gergelynek, Fekete-Győr Andrásnak és többi libernyáknak aki kamuból járnak ki a nemzeti 11 meccseire , hogy ne jöjjenek ki a magyar válogatott soron következő mérkőzéseire!

Maradjanak otthon, Fegyőr vegye fel a román mezt, KariGeri pedig keljen fel időben és nézze meg mekkora dugók vannak Budapesten!

A magyar focit pedig hagyják békén !”

Természetesen a hozzászólók nagy többsége nem fogta magát vissza, alaposan megkapta a magáét Budai. 

Mint ismert, a fideszes politikusok harapva ugranak a magyar focit ért bármilyen sérelemre, szerintük tiltott Orbán kedvenc sportjának bármilyen kommentálása, minősítése, aki ezt megteszi, azt rögtön kioktatják és közellenség lesz. 

Korábban mások mellett Boldog István háborodott fel azon, hogy az UEFA megbüntette az MLSZ-t, mert az Eb hazai meccsein a hazai szurkolók minősíthetetlen hangnemben szidták az ellenfél játékosait. Boldog szerint „csak” "kiálltak a normalitás mellett. Ugyancsak helyretette az UEFA-t egy másik Jász-Nagykun-Szolnok megyei képviselő, Kállai Mária, aki azt írta közösségi oldalán, hogy az Európai Labdarúgó-szövetség utálja a magyarokat, ezért büntetett.

Vágó egyébként azzal vágott vissza Budainak, hogy azt írta: "Egy ilyen szellemi világítótoronytól még az is megtiszteltetés, hogy a nevemet a szájára veszi", és azt is megjegyezte, hogy Budainak nem sikerült a vonatkozó névmásokat sem egyeztetni. 

 

Figyelmébe ajánljuk