Feljelentették a DK fiatal aktivistáit, mert videóztak Novák szállodájának közelében

  • narancs.hu
  • 2024. február 7.

Belpol

A Demokratikus Lendület aktivistái a pedofilbotrányról készítettek anyagot a soproni kormányülés helyszínén.

A soproni rendőrkapitány feljelentette a Demokratikus Lendület, a DK ifjúsági szervezetének aktivistáit, amiért egy videót forgattak Novák Katalinról a sopronbánfalvai kormányülésnek otthont adó szálloda közelében – közölte a párt. A videón azt is megörökítették, hogy a rendőrkapitány remegő hangon utasítja az egyik aktivistát. Mészáros Dávid megjegyezte, hogy látta a rendőrt korábban kormányőrökkel egyeztetni.

A rendőrkapitány elmondta, hogy „ez már véleménynyilvánítás és kettőnél többen vannak”, tehát feljelentést kell tennie.

Feljelentették a Demokratikus Lendület aktivistáit

A soproni rendőrkapitány feljelentette a Demokratikus Lendület, a DK ifjúsági szervezetének aktivistáit, amiért egy videót forgattak Novák „pedofilsimogató” Katalinról a sopronbánfalvai kormányülésnek otthont adó szálloda közelében. A Demokratikus Koalíció szerint jól látszik, mennyire fél a kormány a magyaroktól: a pedofil-botrány után bezárkóztak vastag falak mögé, és feljelentenek mindenkit, aki a közelükbe merészkedik. Minket azonban nem tudnak elnémítani, minden lehetséges platformon el fogjuk mondani, hogy Novák Katalin kegyelmet adott egy pedofil segédjének, és ők, a kormány mélyen hallgatnak erről. 🇭🇺 🇪🇺

Posted by Demokratikus Koalíció on Tuesday, February 6, 2024

Gyurcsány Ferenc pártja szerint „a kormány fél a magyaroktól: a pedofil-botrány után bezárkóztak vastag falak mögé, és feljelentenek mindenkit, aki a közelükbe merészkedik”. Mészáros Dávid, a DK politikusa videójában egyenesen „pedofilsimogatónak” nevezte a köztársasági elnököt, holott Novák Katalin tegnap a sajtótájékoztón elmondta: „Undorodom a pedofíliától, az egyik leggusztustalanabb, legsúlyosabb bűncselekménynek tartom.” Azt viszont nem indokolta meg, miért adott kegyelmet a bicskei gyermekotthon igazgatója bűnsegédjének, aki áldozatok vallomását hamisította meg.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Gulyás Gergely: A KDNP nem fog egy EP-frakcióban ülni a Tisza Párttal

  • narancs.hu

Erről a miniszter a kormányinfón beszélt, ahol a kommunista rémuralomhoz és a Rákosi-korszakhoz hasonlította az Európai Unió Bírósága ítéletét, melynek értelmében 200 millió euróra büntették hazánkat, mivel nem tartota be a bíróság egy korábbi, menekültügyben hozott ítéletét.