Grecsó Krisztián is őrt állt a SZFE-nél

  • narancs.hu
  • 2020. szeptember 13.

Belpol

Vasárnap rendhagyó nyílt nappal folytatódik a diákok demonstrációja.

Grecsó Krisztián József Attila-díjas költő, író, az Élet és Irodalom munkatársa is őrt állt a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) épületénél.

A hallgatók továbbra sem kaptak érdemi reakciót a két héttel ezelőtt kihirdetett követeléseikre az Emberi Erőforrások Minisztériumától, ezért vasárnap rendhagyó nyílt nappal folytatódik a diákok demonstrációja.

Vasárnap rendhagyó nyílt nappal folytatódik az SZFE-s diákok demonstrációja

Továbbra sem kaptak érdemi reakciót a két héttel ezelőtt kihirdetett követeléseikre a Minisztériumtól. "Mi, a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói, továbbra sem kaptunk érdemi reakciót a két héttel ezelőtt kihirdetett követeléseinkre a Minisztériumtól; az antidemokratikus módon kinevezett kuratórium tagjai viszont gőzerővel folytatják az ellenünk indított lejáratókampányt.

Figyelmébe ajánljuk

Szól a jazz

Az ún. közrádió, amelyet egy ideje inkább állami rádiónak esik jól nevezni, új csatornát indított. Óvatos szerszámsuhintgatás ez, egyelőre kísérleti adást sugároznak csupán, és a hamarosan induló „rendes” műsorfolyam is online lesz elérhető, a hagyományos éterbe egyelőre nem küldik a projektet.