Győrben is újraszámolják a szavazatokat

  • narancs.hu
  • 2024. június 14.

Belpol

Dézsi Csaba András kérelme alapján hét választókörben kezdődik újraszámlálás hétfő reggel.

Győrben a területi választási bizottság péntek reggel elfogadta Dézsi Csaba András jogorvoslati kérelmét és újraszámlálást rendelnek el – írja a Telex győri tudósítója.

Eddig kérdéses volt, hogy vajon mind a 97 választókörben újraszámolják-e a szavazatokat, vagy csak abban a hétben, amelyet Győr jelenlegi polgármester a beadványában megnevezett, mint olyan körzet, ahol esetlegesen jogsértések történhettek.

A választási bizottság végül az utóbbi mellett döntöttek, az újraszámlálást hétfő reggel kezdik.

Dézsi Csaba András csütörtök délután, néhány órával a határidő lejárta előtt hivatalosan is kérte szavazatok újraszámolását, de az erre vonatkozó szándékát már egy korábbi interjúban is jelezte. Az első eredmény alapján a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület jelöltje, Pintér Bence 440 szavazattal legyőzte Dézsit.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk