Hadházy: Mészáros Lőrinc 300 milliárdja valójában a miniszterelnök vagyona

  • B.P.M.
  • 2018. december 28.

Belpol

A politikus szerint az EU támogatások ellopásával harácsolta össze a pénzét a kormányközeli vállalkozó.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a Facebookon reagált arra, hogy a Forbes leggazdagabb magyarokat összegző listájának élére Mészáros Lőrinc kormányközeli vállalkozó került.

„A Forbes újságírói szerint már nem az OTP vezére, hanem M.Lőrinc az ország leggazdagabbja. 1)Nyilvánvalóan tévednek, hiszen mindenki tudja, az a (minimum) 300 milliárd valójában a miniszterelnök vagyona 2) Ezt a pénzt a EU támogatások ellopásával harácsolta össze- a közbeszerzések manipulálásával minden projektet megnyernek a cégei és mindent horribilis áron csinálhat. 3) ezért kell megkettőzött erővel gyűjteni az aláírásokat az EU Ügyészségért. Aki nem gyűjti vagy nem írja alá, az mindent megtesz azért, hogy Orbán ne csak Magyarország, hanem Európa leggazdagabbjaként tartsa el zsoldos seregét” - posztolta a Facebookra Hadházy.

Hozzátette, „M. Lőrinc és társai a lopott pénzen felvásárolták a sajtó nagy részét - így ugyan Ön tisztában van a helyzettel, de magyarok milliói elhiszik azt a hülyeséget, hogy Orbánéknak szüksége van erre a pénzecskékre a Soros elleni gigászi küzdelemhez. Ezért kell visszafoglalni a köztévét a köznek és ezért kell az állami propagandát leállíttatni.”

A Forbes minden évben összegezi a leggazdagabb magyarok listáját, amely alapján Mészáros Lőrinc az OTP-vezér Csányi Sándortól vette el a trónt, méghozzá úgy, hogy a vagyona tavalyhoz képest majdnem megtriplázódott, erről itt olvashatnak részletesebben:

Forbes: Mészáros Lőrinc a leggazdagabb magyar

Gigászok harca: a nemzet gázszerelője letaszította a trónról az ország bankárját. A Forbes magyarországi kiadása évente egyszer összesíti a leggazdagabb magyarok toplistáját, a most megjelent lista élén pedig trónfosztás történt: sok év után már nem Csányi Sándor, hanem Mészáros Lőrinc lett a leggazdagabb magyar.

Figyelmébe ajánljuk