Újabb csapás a karanténban sínylődőknek: csúsznak a magyar szinkronok

  • BM
  • 2020. március 20.

Belpol

Mi lesz most? Megtanulunk angolul!

„A COVID-19-el kapcsolatos járványügyi intézkedések miatt a magyar szinkronok csak késve fognak felkerülni az HBO GO videótárba. A szinkront készítő kollégák biztonsága és egészségének megőrzése érdekébel legalább 2 hetes csúszás várható” – fogalmaz közleményében az HBO.

Újabb csapás érte ezzel a karanténban a televíziójukra támaszkodó állampolgárokat, ugyanis a Narancs.hu a közelmúltban megírta, a koronavírus-járvány a nálunk gyártott nemzetközi filmes produkciókat is veszélyezteti, a későbbiekben pedig kiderült, hogy a két legnagyobb televíziós társaság forgatásai is szünetelnek: leáll többek között az RTL Klub Drága örökösök és Barátok közt című napi sorozata, valamint a Survivor ügyeszségi valóságshow is elmarad, ahogyan a Tv2 Mintaapák című sorozatára és feltehetőleg az Ázsia Expressz utazós realityre is várni kell majd.

Mit nézünk majd a karanténban? Leállnak az RTL Klub és a Tv2 műsorai

Több napi sorozat és valóságshow is szünetel. Múlt héten megírtuk, hogy a nemzetközi filmes produkciók, valamint a nagy kereskedelmi csatornák sorozatainak forgatásai szünetelnek, többek között azért mert az amerikai filmes szakik még a Donald Trump által bejelentett beutazási tilalom előtt hazautaztak. Külföldi szakemberek hazautaznak, a hazai munkálatok pedig leállnak.

Figyelmébe ajánljuk