Karácsony Gergely Beregszászra látogatott

  • narancs.hu
  • 2023. február 3.

Belpol

Mosógépeket és emelőkosaras kocsit vitt Kárpátaljára.

Adományt vitt Beregszászra Karácsony Gergely, ahol a polgármesterrel, Babják Zoltánnal is találkozott – erről osztott meg képeket pénteken a Facebook oldalán. 

A főpolgármester arról számolt be, hogy rendszeres kapcsolatban van a fővárosi és a beregszászi vezetés, a kárpátaljai település ugyanis Budapest testvérvárosa.

Adományoztunk már 20 millió forint gyorssegélyt, nagyjából hasonló értékű műszaki cikkeket és tartós élelmiszereket, most pedig, a beregszászi barátaink kérésének megfelelően, mosógépeket és a cégünk, a Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft. felajánlását, egy emelőkosaras kocsit hoztunk magunkkal."

Mint ismert, Karácsony Gergely januárban járt Kijevben a visegrádi országok főpolgármestereivel közösen, ahová Vitalij Klicsko, az ukrán főváros vezetője hívta meg őket. Ezután az útja után megígérte, hogy Kárpátaljára is ellátogat majd.

Beregszászra érkeztünk Babják Zoltán polgármester meghívására. Ahogy a kijevi utam után ígértem, Kárpátaljára is...

Posted by Karácsony Gergely on Thursday, February 2, 2023

A főpolgármesterrel egy hete készítettünk interjút.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk