Kedden szavaz a státusztörvényről a Parlament

  • narancs.hu
  • 2023. június 28.

Belpol

Svédország NATO-csatlakozásáról meg talán majd jövőre.

Ülésezik jövő héten az Országgyűlés, a nyári szünet előtti rendkívüli ülésszak keddi napján a pedagógusokat érintő státusztörvényről szavaznak.

Pénteken a költségvetés tervezete kerül napirendre, de Svédország NATO-csatlakozásának ratifikálását továbbra sem tűzik ki. Ezt támasztja alá Vadai Ágnes is, aki ma ugyanerről posztolt. Ez azt jelenti, hogy az immár egy éve halogatott szavazás őszre tolódik.

A státusztörvényről június 16-17-én már vitatkozott a Parlament, a maratoni ülés után nem volt sok köszönet. Hiába állítja a Belügyminisztérium, hogy arról konzultáció zajlott, a tanárok, pedagógusok beérkezett észrevételeivel nem foglalkoztak és nem is hozták nyilvánosságra.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A MÁV finanszírozza az elavult iparvágány karbantartását a kínai cég számára

Vácon a gödi Samsung SDI-nak is dolgozó kínai hatterű CECZ cégcsoport az év elején jelentette be, hogy szeretné, ha a város déli részén lévő, mintegy húsz éve nem használt iparvágányt újra üzembe helyeznék. Úgy tűnik, kérése meghallgatásra talált: a munkálatok megelőzték a kormányhivatal és az önkormányzat közös bejárását. A karbantartás költségét a MÁV állja.