Közigazgatási eljárást indítottak a Momentum frakcióvezetője ellen

  • narancs.hu
  • 2024. február 29.

Belpol

Mert tavaly nyáron jelképesen eltemették a magyar oktatást.

Közigazgatási eljárást indítottak Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője ellen – erről a politikus számolt be Facebook-oldalán.

Az eljárás egy tavalyi megmozdulás miatt indult, ahol a Momentum politikusa és több aktivistája jelképesen eltemette a magyar oktatást a belügyminisztérium előtt. Bedő Dávid szerint a megmozdulás szabályos volt, azonban

„az állampárt, amikor már semmilyen fogást nem talál az ellenfelén, akkor a gyülekezési törvényhez nyúl”.

Bejegyzésében megjegyezte, az eset nem egyedi, még két hasonló ügye van, „de jól emlékezhetünk a balatonalmádi momentumos tagunk esetére is, aki egyedül, egy padon ülve hallgatta hangszórón a Magyar Péter-interjút a Fidesz frakcióülése közben. Rá két busznyi rendőrt küldtek és eljárást indítottak ellene. Ez a hatalom igazi arca.”

A reggelt a bíróságon kezdtem. Közigazgatási eljárást indítottak ugyanis ellenem egy tavalyi megmozdulás miatt, amelyen...

Posted by Bedő Dávid on Thursday, February 29, 2024

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk