Lőcsei Lajos a Momentum új alelnöke

  • narancs.hu
  • 2024. július 11.

Belpol

"Megoldást kell nyújtanunk azoknak a honfitársainknak is, akiknek egy átlagos hétköznap is kihívást jelent" – írja az új alelnök.

„Lőcsei Lajos a Momentum új alelnöke” – jelentette be a Facebookon Tompos Márton, a Momentum vasárnap megválasztott elnöke. Lőcsei elfogadta Tompos felkérését, és a kinevezésről szóló posztjában azt írta: szó sincs arról, hogy temetni kéne a Momentumot.

„A Momentum által képviselt értékek változatlanok, azonban nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk a lakosság hétköznapi problémáira. Meg kell szólítanunk és megoldást kell nyújtanunk azoknak a honfitársainknak is, akiknek egy átlagos hétköznap is kihívást és küzdelmet jelent” – írta Lőcsei Lajos.

Tracking pixel

A Momentum vasárnap tartotta a tisztújítását, amin Tompos Mártont választották meg pártelnöknek. Tompos a Telexnek adott interjújában arról beszélt, hogy sok beszéd helyett aktívabban kell tenni a problémák megoldásáért.

A Momentum a június 9-ei választáson elért 3,7 százalékos eredményével kiesett az Európai Parlamentből, és a Fővárosi Közgyűlésbe sem jutott be. A választás másnapján Donáth Anna bejelentette, hogy lemond a párt éléről, majd a teljes elnöksége követte a példáját.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk