Magyar Péter: „Nem költünk óriásplakátokra, nem szennyezzük a vizuális környezetet”

  • narancs.hu
  • 2024. április 23.

Belpol

Inkább értelmes dolgokra költene, ha lenne pénzük ilyesmire.

„Nem hiszek az óriásplakátokban, meg a lounge-ban sem, úgyhogy szerintem erre nem lesz szükségünk. Nem költünk ilyenekre pénzt, egyrészt nem szennyezzük a környezetet, a vizuális környezetét sem az embereknek, mint a Fidesz ilyen dollárbaloldalos, meg mindenféle marhasággal” – mondta el Magyar Péter a Telex választási műsorában tegnap. A Tisza Párt listavezetője persze bevallotta, hogy pénzük sincs rá:

„de ha lenne, akkor sem erre költenénk, hanem értelmes dolgokra, én jobban hiszek a személyes jelenlétben.”

Ebben az interjúban Magyar Péter azt is elmondta, hogy bizonyos mérések szerint a pártja 24 százalékon áll, és szerinte már a Demokratikus Koalíción is túlnőttek. (Hasonló eredményű, különböző hátterű mérésekre hivatkozik a Válasz Online mai cikke is.

Magyar hozzátette: de ha csak egy képviselőt juttatnak az Európai Parlamentbe, már azt is sikerként éli majd meg, de azt sem tartja kizártnak, hogy 5-7 mandátumot szereznek. Hangsúlyozta, hogy a Fidesz egy 34 éves párt, ők pedig 10 naposak. De már most látszik, hogy a Fidesz több százezer szavazót veszített.

Országjárásáról elmondta, hogy Békés megyei körútján nagyon pozitív visszajelzéseket kapott.

„Minden politikusnak ezt javaslom. Ha mer, és van mondanivalója, menjen az emberek közé. Orbán is ezt tette, de ez már a múlt.”

Magyart arról is megkérdezték, hogyan értelmezi Gulyás Gergely talányos megszólalását a legutóbbi kormányinfón. Erre azt mondta, csak találgatni fog, de nem kódfejtő, majd arra utalt, hogy Gulyás talán valami érzékeny információt akarhat róla kiszivárogtatni.

Magyar Péter most éppen Tolna megyében van országjáráson: szerdán Bonyhád, Hőgyész, Dombóvár, Zomba és Szekszárd, csütörtökön Tolna, Paks, Nagydorog, Simontornya, Tamási kerül sorra.

Orbán Viktor eközben zárt körben, válogatott közönség előtt röffentette be a kampányát, és rögtön egy ordas kamut is benyögött arról, hogy ő az első falusi miniszterelnöke az országnak.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk