Magyar Péter: „Orbán mai szeánszának minden pontján villogott a hazugságvizsgáló gép”

  • narancs.hu
  • 2024. október 11.

Belpol

Szerinte a kormányfő a közvélemény-kutatások eredményét látva volt kénytelen kiejteni a Tisza Párt és az ő nevét.

„Orbán Viktor mai rádióbeli szeánszának minden pontján villogott a hazugságvizsgáló gép” – írta Magyar Péter péntek reggeli Facebook-bejegyzésében.

A Tisza Párt elnöke szerint a miniszterelnök a legfrissebb közvélemény-kutatások eredményét látva volt kénytelen ma először kiejteni pártja és az ő nevét, ám „ugyanazzal a lendülettel a csillagokat is lehazudta az égről.”

„DK-Tisza szövetségről hadovált, miközben mi a kezdetektől az Orbán-Gyurcsány korszak lezárásán dolgozunk”

– szögezte le Magyar Péter, utalva Orbán szavaira, miszerint Ursula von der Leyen és Manfred Weber Dobrev Klára és a Tisza párt elnökének „házasságával” szeretnék megbuktatni a magyar kormány. Magyar Péter hozzátette, pártja mindig világossá tette, hogy minden külső befolyást, „az Orbán-kormányt a magyar emberek millióival összefogva itthon fogjuk leváltani.”

Orbán Viktor mai rádióbeli szeánszának minden pontján villogott a hazugságvizsgáló gép. Eközben a miniszterelnök...

Posted by Péter Magyar on Thursday, October 10, 2024

A politikus szerint az is hazugság, hogy a Tisza Párt beengedné az „illegális migránsokat”, hiszen „legutoljára az Európai Parlamentben mondtam el neki [Orbánnak], hogy támogatjuk a szigorú, következetes migrációs politikát és a déli határkerítés fenntartását.” „Háborúpártisággal vádolt minket, miközben a Tisza Párt a békéért dolgozik, elutasítja a fegyverszállítást és mi vittünk humanitárius segítséget a lebombázott kijevi gyerekkórházhoz, amely támadást Orbán a mai napig el sem ítélt” – folytatta a párt vezető EP-képviselője.

„A lejtőn lefelé csúszó állampárt számára láthatóan nem maradt más, mint a hazugságcunami, a gyűlöletkeltés és az aljas, hazug lejárató propaganda” – zárta bejegyzését Magyar Péter, aki szerint a Tisza párt nem süllyed erre a szinte, politikájuk középpontjában pedig „az új, békés, igazságos, európai és élhető Magyarország megteremtése áll.”

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk