Magyar Péter rácsodálkozott a kormányinfóra

  • narancs.hu
  • 2024. április 11.

Belpol

Az egész nem tetszett neki, miniszterestül, újságíróstul.

Reagált a csütörtöki kormányinfóra Magyar Péter, a Tisztelet és Szabadság Párt alelnöke.

Facebook-posztjából az derül ki, hogy másmilyennek látta a mostani kormányinfót, mint az ez előttieket.

Úgy találta, a kormány „szintet lépett a nyilvánosság elhallgatásában”, a másfél óra előre megírt kérdésekről szólt, és a miniszterek nem tértek ki a hétvégi tüntetésre és arra, hogy erkölcsi, jogi, politikai és gazdasági válság van. 

„És ami igazán érdekes, hogy nem volt egy ember sem a teremben, aki a mesedélután első órája után azt mondta volna, hogy mi ehhez az elhallgatáshoz nem asszisztálunk, mi újságírók vagyunk és az országot és a magyar embereket valóban érdeklő ügyekben akarjuk kérdezni Gulyás Gergelyt és a kormányt” – írja Magyar Péter.

A kormányinfón az újságírók szóba hozták a Schadl–Völner-ügyet kérdéseikben, Gulyás Gergelyt a Magyar Péterhez fűződő kapcsolatáról is kérdezték, és válaszolt is, többek közt azt, hogy neki a történtekhez nincs köze, vagy ha mégis (lesz), akkor majd nagyon hálásak lesznek neki, és ezt mindenki jól jegyezze meg.

A kormányinfó előtt Magyar szintén a Facebookon sorvezetőt küldött egykori barátjának, egyik gyermeke keresztapjának, Gulyás Gergelynek, azzal kezve, „Kérlek ne hazudjatok, legalább Te ne. Nem vagyok háborúpárti. Fontosnak tartom, hogy Magyarország és egész Európa kimaradjon a háborúból. Nem támogatom fegyverek szállítását Magyarországon keresztül. Fontosnak tartom, hogy a nagyhatalmak mielőbb tárgyalóasztalhoz üljenek, hogy a két éve tartó vérontás végre lezárható legyen.”

Ezzel arra utalt, hogy az ellenzéket egy kalap alá vevő CÖF-plakátokon Fekete-Győr András képét az övére cserélték ki, és háborúpárti baloldalinak titulálta a Fidesz.

A sorvezetőben kitér arra, hogy nem baloldali, fontosnak tartja az illegális migráció elleni küzdelmet. Miközben az állam milliárdokat költ propagandára, az ország a csőd felé tart, és tessék elmondani az embereknek, hogy az önkormányzati választások után milyen megszorításokra készül a kormány. Azt is kilátásba helyezte, hogy a majdani új kormány meg fogja nyitni az ügynökaktákat, ezzel a lépéssel 34 éve adós a politikai elit. Azt is kérte Gulyástól, ne akadályozza a kormány az ő pártjának nyilvántartásba vételét. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk