Magyar Péter Varga Judit interjújáról: Mindenről szó esett, csak a kegyelmi botrányról és a korrupciós bűnügyről nem

  • narancs.hu
  • 2024. március 28.

Belpol

Mindeközben a Fidesz házitévéjén tűzi rendkívüli műsorra Hajdú Péter bulvárparádéját.

Rövid Facebook-posztban reagált Magyar Péter a volt feleségével, Varga Judittal készült interjúra, aki szerda este volt a Frizbi vendége. Magyar szerint

„Rogán Antal volt üzlettársa, Hajdú Péter a Karmelitában megírt forgatókönyv alapján előkészített bulvárinterjújában mindenről szó esett, csak csak éppen az embereket valójában érdeklő kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem.”

Hajdú egyébként ezt azzal magyarázta, hogy a Frizbi bulvárplatform, ezért a hangfelvételről és a kegyelmi botrányról nem kérdezte Vargát, ugyanis csak a magánélete érdekelte.

Mindeközben az interjút nagyon fontosnak tartja futtatni minden lehetséges platformon a Fidesz: a Hír TV-n rendkívüli műsorváltozás keretei közt ma 21:00-tól megismétlik a Youtube-on amúgy szerda óta bárki által látható, több, mint másfél órás interjút, aminek összefoglalóját ide kattintva olvashatja el.

Mint ismert, Varga Judit azután állt elő családon belüli erőszak áldozataként, hogy exférje és gyerekei apja, Magyar Péter nyilvánosságra hozott egy hangfelvételt, amin Varga arról beszél, Rogán Antalék belenyúltak a Völne-Schadl ügy irataiba és kihúztak onnan dolgokat, Polt Pétert pedig az „ő emberükként” írta le. A kegyelmi botrány miatt visszavonultatott Varga ezekről azóta sem mondott semmit, de az ügy annyira kellemetlennek tűnik a Fidesznek, hogy többször is utaltak rá, valójában már évek óta tudta a közösség, milyen szörnyen bánik Vargával Magyar Péter.

Mindeközben az ügyészség azért elkezdett foglalkozni a felvétellel, Vargát tanúként hallgatták ki.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk