Megtalálták az eltűnt ötéves kisfiút Tolna-Mözsön

  • narancs.hu
  • 2023. március 28.

Belpol

Kórházba vitték, de a körülményekhez képest jól van.

Egynapos keresés után megtalálták azt az ötéves fiút, aki hétfőn tűnt el tolna-mözsi otthonából – közölte a rendőrség az MTI-vel kedd délután.

Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta,

a gyermeket a település határában találták meg, a körülményekhez képest jól van, de a mentők kórházba viszik.

A Teol.hu beszámolója szerint a fiút egy szántóföldön találták meg. Orbán Attila, a Tolna Vármegyei Közgyűlés alelnöke, aki önkéntesként vett részt a keresésben elmondta, a fiúra két paksi önkéntes bukkant rá a település határától mindössze párszáz méterre. A fiú a szántőföldön, a vetésben feküdt, majd felállt. Át volt fázva, de ezt leszámítva – első látásra – nem volt különösebb baja.

A rendőrség kedd reggeli közleménye szerint a fiú hétfő délután távozott Temető utcai otthonából. A Teol.hu hírportálnak az édesanya elmondta, a kisfiú autista. A gyermeket eltűnése után több százan, rendőrök, polgárőrök, kutató-mentő egyesületek, civilek és a Terrorelhárító Központ munkatársai keresték.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk