Nagyon úgy fest, Tarlós rafináltan patkányozott egyet Karácsonyékra mutogatva
tarlos_top_story_lead.jpg
Tarlós István

Nagyon úgy fest, Tarlós rafináltan patkányozott egyet Karácsonyékra mutogatva

  • narancs.hu
  • 2019. május 15.

Belpol

A főpolgármester a köztévében bangónézott egyet.

Zugló is szóba került az M1 szerda reggeli műsorában, a vendég pedig Tarlós István főpolgármester volt.

A téma eredetileg a parkolás volt, ami Tarlós szerint „egy sötét alku eredménye volt“. A főpolgármester szerint ami mai helyzet a Demszky-éra öröksége, és Budapestnek nincs köze ahhoz, hogy milyen a fizető parkolás helyzete a kerületekben.

Szóba került a patkányhelyzet is, amiről Tarlós azt mondta, 2010-ben több volt a patkányészlelés Budapesten, mint most.

Tarlós úgy fogalmazott: „ami a lakosságot illeti, hát nem kell pánikba esni. Az várható, hogy a XIV. kerületben most fognak patkányokat találni októberig. Kétsége ne legyen erről“.

Bár egyértelműen nem mondta ki, ugyanis a főpolgármester kétértelműen fogalmazott, de a logikáját követve nem nagyon lehet másra következtetni ebből, mint hogy az ellenzékre, esetleg Karácsony Gergely polgármesterre, a szocialisták és a Párbeszéd főpolgármester-jelöltjére utalt. Hiszen októberben lesznek az önkormányzati választások, és ha csak addig találnak ott patkányokat, Tarlós pedig abban reménykedik, hogy a kerületben váltás lesz, akkor nem nagyon lehet másra gondolni... (Frissítés: a cikkünk eredeti címe az volt, hogy "Tarlós lepatkányozta Karácsony Gergelyt", ám belátjuk, a főpolgármester kétértelműen fogalmazott, ezt egyértelműen kijelenteni nem lehet - a szerk.)

Tarlós szerint amúgy patkánymentes nagyváros nem létezik.

(via 444)

Figyelmébe ajánljuk