Vízügyes családi nap lesz a Millenárison, amikor Orbán Viktor beszédet mond

  • narancs.hu
  • 2024. október 18.

Belpol

Buszokkal szállítják a helyszínre a dolgozókat.

Ingyenes családi nappal szeretné megköszönni a vízügyesek árhullám idején végzett munkáját az Energiaügyi Minisztérium alá tartozó Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) október 23-án a Millenárison, éppen ott, ahol aznap Orbán Viktor mond ünnepi beszédet – tudta meg a hvg.hu.

A lap információi szerint a dolgozókkal azt közölték, a munkájukat és a helytállásukat szeretnék megköszönni azzal, hogy meghívják őket egy ingyenes családi napra. A vízügyi igazgatóságokon megtartott tájékoztatókon a források szerint elhangzott, hogy

a térítésmentes, egész napos családi programra az igazgatóságok buszokkal szállítják az érdeklődő dolgozókat.

A kormányfői beszéd meghallgatása nem kötelező, nem is a vízügyes családi nap programjának része, de aki akar, részt vehet rajta – derült ki a laphoz eljutott beszámolókból.

A portál megkeresésére a OVF közölte: „Orbán Viktor miniszterelnök a budapesti Millenáris szabadtéri színpadán mond ünnepi beszédet október 23-án, az 1956-os forradalom és szabadságharc 68. évfordulóján. A hivatalos ünnepség kiemelt meghívottjai a szeptemberi dunai árvíz elleni védekezésben részt vevők és családtagjaik lesznek, akiknek a helyszínre történő eljutása biztosított, amennyiben kérik.”

A Telex közben arról ír, információik szerint nem csak a vízügyeseknek szól a meghívás, ugyanis több tűzoltó parancsnokság vezetője is kapott olyan levelet, amelyekben arra kérik őket, gyűjtsék össze, hogy az árvízi védekezésben résztvevő kollégák közül kik vennének részt családjukkal az eseményen.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk